Zpívej

74%
Zpívej
Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru.“ (Cinemart)



Recenze: Zpívej

Kinobox.cz
50%

Hlavním tahákem má být samozřejmě zpěv, kterého je ve filmu hodně (a proto má skoro dvě hodiny!). Nejzábavnější jsou párvteřinové střípky toho, jak nejrůznější zvířata zpívají v prvním kole soutěže (viz trailer). Delší scény s kompletními písničkami jsou někdy poněkud nudné - podle toho, zda se při nich děje něco vizuálně zajímavého (ne vždy).


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5
Velmi slabý animák mířený primárně na dětské publikum. Samotné pěvecké scénky nedokážou zakrýt fakt,že je Zpívej jenom průměrným filmem se špatným a milionkrát viděným příběhem. Velké zklamání a 50% dávám za pár hudebních čísel,které mne oslovily a pobavily.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
5.5
Tak tohle už jsem viděl mnohokrát. Laciný příběh, klasická zápletka, jediné, co je dobré je konkurz, ve kterém se objevilo pár dobrých čísel. Když jsem viděl průměrné hodnocení blížící se 80%, tak jsem se těšil na super animák, ale tohle je čistá šeď.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Plno zvířátek, plno písniček. Z toho vyplývá plno hlavních postav, a spousta dějových linek, takže děti z tohohle musely mít asi solidní guláš. Žádný z těch příběhů navíc nějak zvlášť nevyčníval, všechno se to utápí v tom slabším průměru, naštěstí to sem tam osvěží nějaká ta známá vypalovačka.


Dodatečné informace

Původní název:
Sing (více)
  • USA Zpívej
  • USA Sing
Premiéra v ČR:
22. 12. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Zpívej je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Zpívej


Podobné


Powered byJustWatch