Zpívej

73%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Velmi slabý animák mířený primárně na dětské publikum. Samotné pěvecké scénky nedokážou zakrýt fakt,že je Zpívej jenom průměrným filmem se špatným a milionkrát viděným příběhem. Velké zklamání a 50% dávám za pár hudebních čísel,které mne oslovily a pobavily.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Tak tohle už jsem viděl mnohokrát. Laciný příběh, klasická zápletka, jediné, co je dobré je konkurz, ve kterém se objevilo pár dobrých čísel. Když jsem viděl průměrné hodnocení blížící se 80%, tak jsem se těšil na super animák, ale tohle je čistá šeď.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Plno zvířátek, plno písniček. Z toho vyplývá plno hlavních postav, a spousta dějových linek, takže děti z tohohle musely mít asi solidní guláš. Žádný z těch příběhů navíc nějak zvlášť nevyčníval, všechno se to utápí v tom slabším průměru, naštěstí to sem tam osvěží nějaká ta známá vypalovačka.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
7
I když se to tolik na hodnocení nepromítne, tak jsem trošku zklamaný... Doufal jsem ve větší soustředěnost na tu talentovou soutěž, větší kadenci zpěváků atd. Ale spíš se tvůrci rozhodli to přenést do jednoho osobnějšího příběhu o záchraně divadla. Ale co už.. Zpívej je super nápad a mě tyhle odzpívaný animáky baví.. Tvůrci se namísto tvorby nebo objednávky vlastních songů rozhodli vyjádřit poklonu několika hudebním ikonám. A jelikož mě se zrovna tyhle hudební pecky vážně líbí, tak jsem se bavil.. Z postav rozhodně panuje rozporuplnost, bohužel je jich tolik, že ne všechny mají potřebný prostor a stejně tak ne všechny mě nějak baví.. Ale holt nejlepší je pro mě gorilák Johnny, ten to pro mě táhne.. A třeba jeho "I'm still standing" bylo suprový. Škoda že příběh se snaží dát tomu nějakou společnou hloubku ve stylu záchrany divadla, které by naopak mohlo kompenzovat ještě více hudebním vystoupení.. Jinak samozřejmě finální live vystoupení jsou pecka, a to všechna. Ten nápad je super jen bych si asi přál jiné provedení.. Šablonovitá mainstreamovinka, která se za výdělkem nemusí nijak zvlášť hnát, tohle je kasovní trhák. Je otázka jestli to dokážete brát jako poctu tolika hudebním legendám, anebo jako lehce nevyrovnanou přehlídku nevkusu.. Tou roztřiďovací hodnotou budou vždycky emoce.. A aby hudební film byl bez emocí, to už se může povést jen v Česku.. Tady to nehrozí a zábavná hudební estráda tu bude navždy. 75%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
studio illumination a dalsia nuda pre najmensich. animacia na paradnej urovni ale pribeh tak primitivny az to boli...
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Průměrný průměr. A že bych dával hvězdičku navíc za super výběr písniček, to se mi moc nechce. Ale hezké to je. 62%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti tak 50/50.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Průměrný animák, průměrně vtipný průměrně originální. Navíc, jak jedna z postava sama řekla, talentové soutěže už všem lezou na nervy a když to budou zvířátka, nic se tím nespraví. Tohle totiž není Zootopia, ale spíš hudbení videoklip s průměrně napsaným scénářem.
roque
roque
2 923 bodů
4.5
Nic moc animovaný film. Děj nijak nezaujme. Prostě průměr. Je to taková ohraná písnička. Ke konci se trochu zlepšuje, ale to ho nijak moc nepozvedne. Prostě hudební soutěž v animované verzi. :(
  • dabing
  • grafika
  • děj
  • neoriginalita
  • povětšinou nudné
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10