REVENANT Zmrtvýchvstání

81%

Komentáře a recenze 147

Dle počtu bodů
jahudka
jahudka
151 bodů
7.5
Děj filmu se odehrává v nádherné přírodě, kterou je radost sledovat. Příběh je zajímavý a ze začátku i napínavý... Ale to že za zlodějem jedou z vojenské pevnosti jen dva muži je absurdní. I Leonardo už předvedl lepší výkony.
Pepa Nevrkrakr
Pepa Nevrkrakr
142 bodů
10
film se mi hodně líbil, jsou tam výborné herecké výkony DiCaprio i Hardy podávají perfektní výkon. Docela bych Leovi toho Oscara přál, myslím, že už by bylo načase aby ho dostal.
konstantin
140 bodů
9
Supr film, napínavý,krásná příroda,skvělý výkon herců, bezva scéna s medvědem, jen trochu dlouhý..rozhodně bych zkrátil..ale jinak hodnotím velmi pozitivně a doporučuji ke shlédnutí
dd.cuba
dd.cuba
114 bodů
6
Pan Jiří řečený Verbitch, mně sebral jak Meresjeva se všemi useknutými údy včetně prdele, Dikaprovo zlepšení se od Titanicu, tedy alespoň co se týče hypotermie a vůbec všechna draze vypocená moudra, kterými jsem vás chtěl oblažit. Má pak cenu vůbec žít? Jenže jak se zabít, když je ve filmu jasně znázorněno, že je to vlastně nemožné... no, tak si aspoň zakrákorejme... Leonardo netuší, jak jim kožich nesluší. Ať sněží či leje, ví, že hezky hřeje když mráz kouše do uší. Brum, brum, brum, o čem se zdá medvědům? Hlavu, zadek, nohu schovej do brlohu... Ale jinak se mi to opravdu mocinky líbilo.
Mikeblackie
113 bodů
6
Velmi zvláštní film. Kamera super, herecký výkon zaručen.....Ale celkový dojem rozporuplný. Děj by se dal popsat na pár řádků a hlavně jde zcela odhadnout, jak se vše bude odehrávat...Ale v celku vzato, slušný průměr...Avšak od LdC jsem čekal více.
bubu
112 bodů
6
Film až příliš dlouhý a dějově plochý s mnoha drsnými záběry. Prim tu mají krásy přírody, za nejslabší a nejméně realističtější scénu naopak pokládám souboj s medvědicí. Skvělá kamera, zvuk, film pro velké plátno.
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
9.5
leo je můj oblíbený herec a díky jeho hereckému výkonu měl film grády , občas nudné pasáže ale i přes to byl film super :)
Silvie_ART
106 bodů
2
Mohlo by to být kratší, počítám tak o 156 minut. Proč Leonardo nedostal oskara za všechny ty úžasné role, které dokázal doteď zahrát je mi záhadou. A chraplavá věta "zabil mi synaaaa" u nás doma tak nějak zdomácněla při vyjádření velkého vopruzu.
Michal Kvak
Michal Kvak
102 bodů
9.5
majstrštyk, nechápu jak se některé scény vůbec dali natočit, bravo
galactus
97 bodů
7
viděno až po připlazení se pro oscara. čili jsem tím dost ovlivněn, ano Leo je velmi dobrej- Hardy lepší. Film o skutečném až neuvěřitelném příběhu doplněn vymyšlenou dějovou linkou se synem jako motivem pro pomstu - ale to je hollywood. zpracování je dokonalé, kamerofilové a milovníci přírody musí mít permanentní erekci. To se mě tolik nedotklo, já oceňuji co dokáže člověk udělat pro přežití i ve zdánlivě bezvýchodné situaci.