bubu

Tereza Bezdekova
112

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Čertí brko
    Čertí brko (2018)
    6.5
    zajímavé efekty, divné obsazení hlavní postavy, vcelku vtipný děj, jindy tragikomický, společné československé projekty nemusí však nutně znamenat vyšší kvalitu. NPohádka neurazí, ale místy nudí, zatímco Budař záporáky umí, hlavní hrdinka nepřesvědčivá.
    Sunset Boulevard
    Sunset Boulevard (1950)
    9.5
    Dokonalý noir. Ustřední postava zapomenuté hollywoodské hvězdy je až místy strašidelná. Brilantní herecké výkony a 3 Oscaři z 11 nominací. Film, který neztrácí svoji kvalitu ani po téměř 70 let a který krutě odhaluje zákulisí nejslavnějších filmových studií.
    Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    9.5
    Stejná partička se po deseti letech sešla a - natočila ještě lepší film než byla jednička. Více gagů, více poetiky a příslib 3. dílu při milionové návštěvnosti. Myslím se, že se ještě máme na co těšit .-). Po návratu z kina si stále broukám ústřední melodii.
    Zpívej
    Zpívej (2016)
    7
    Animák, ve kterém zazní průřez všemi hudebními žánry a různými desetiletími - od Franka Sinatry po Lady Gaga, děj svižně odsýpá, zvířátka jsou roztomilá a vše dobře dopadne. Nenáročná podívaná pro celou rodinu se zajímavým dagingem, který neurazí žádného příznivce hudebního průmyslu.
    Já, kocour
    Já, kocour (2016)
    6.5
    Milý, vtipný, odpočinkový film pro celou rodinu o napravení nejednoho mrzouta, mrakodrapech a honbě za kariérou. Kevin Spacey jako kocour obstál i s opicí, ale ani našeptávač koček alias Christopher Walken nehrál druhé housle. Potěší, neurazí a milovníci kočiček si přijdou na své.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3