Deadpool

84%

Komentáře a recenze 185

Dle počtu bodů
Liba1
48 bodů
8.5
Komiksový trhák pro mladší generaci. Wade Wilson (Deadpool)býval členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě. Jeho silnou stránkou se potom stal velice rychlý léčivý faktor, ale získal znetvoření.
pravanoha
45 bodů
10
Najlepší počin v oblasti komixov, smiala som sa od začiatku do konca, ženské oko poteší aj herecké obsadenie
Tvojemama
39 bodů
9.5
Výborná zábava, tak bych tento film popsal. Deadpool v podání Ryana Reynoldse je vynikající. Deadpool sází jednu lepší hlášku za druhou a příběh, který také neni tak špatný, není ale vlastně důležitý. Film si dělá chvílemi i srandu sám ze sebe, když ukazuje, že nebylo dost peněz na další x-meny a na zbraně bohatší přestřelky (Deadpool si své zbraně vždy zapomene). Kdo má rád sprostý humor je zde vítán.
šikula
38 bodů
10
Po dlouhe dobe skvely comics trosku jinak. Uz jsem si myslel, ze to jinak ani nepujde a ono to jde a je to skvele. Ma to napad, stavu, nadhled, humor, deadpool je skvely anithrdina, ketreho budete proste milovat. Forky jsou dokonale, dialogy kratke a vystizne, nebere si servitky s nicim a to je pro me proste dokonaly antihrdina. S tim pokusem ze sebevrazedneho oddilu se to snad ani neda srovnat!
Tlustytony
38 bodů
9.5
Film mě velice pobavil a překvapil, ovšem nevím co pro jeho genialitu sem jetě připsat.
B3RO5H
B3RO5H
26 bodů
9.5
Asi nejlépe natočený film podle komiksové předlohy, co jsem viděl. Hlavně proto, že mám rád netradiční "hrdiny". Ve filmu mi chyběla jen více rozpolcená osobnost Deadpoola, jakou ji známe z komiksů. Vnitřní hlas, který mu "radí". Jinak velice povedený film, plný akce, nekorektního humoru a jednorožců :D těším se na další pokračování...
kachnapult
21 bodů
10
V poslední době film, který pro mě patří na pomyslnou špičku, je tam spousta skrytých vtípků nejen vtipných hlášek hlavního hrdiny.
  • Vtipné hlášky
  • skvělé akční ceny
  • dobře udělaný děj, který nenudí
stejsky22
20 bodů
8
tak trochu jinej x-man, vtípky, vtípky a zas vtípky. Některé jsou povedené další zas tak moc ne, no k roli deadpoola se vyloženě hodí. Je to mentálně narušný komixový hrdina, který zas až tak moc hrdinou není a být nechce. Celkově je to povedený snímek, který přináší konečně něco málo jiného, než přes kopírák vytvořeného komixového hrdinu.
Icze
20 bodů
9.5
Tak tohle je další neuvěřitelná bomba vypuštěná na svět. Marvel se opět předvedl. Hláška za hláškou a k tomu nabitá akce od začátku do konce! Už dlouho jsem se takhle nezasmál! Navíc první lehké propojení X-manů s Avengerama, super. Jinak tedy dějová linka předvídatelná až hanba, ale na takovýto film se nehcodí kvůli příběhu, ale protože se u něj dá krásně vypnout mozek po celým dni v práci a jen se upřímě pobavit.
bibik-li
19 bodů
9
Očekávání naplněna. Deadpool je snovým projektem několika lidí a je to na něm zatraceně vidět, comicsová revoluce se nicméně nekoná. Vervu, se kterou v kinech řádil Kick-Ass nebo Kingsmani, tady bohužel nenajdete. Stejně tak nedojde na nějaké zásadní překvapení, rozhodně to ale neznamená, že by hrozila nuda.