Deadpool

84%

Komentáře a recenze 185

Dle počtu bodů
Rozpoloženec
Rozpoloženec
19 bodů
10
Pompézna nahláškovaná krvavá ultraprdel.
  • Deadpool
michael-arntz
18 bodů
10
Na tenhle film jsem se těšil už od doby co bylo ohlášeno, že ho budou dělat. Měl jsem strašně vysoká očekávání, tak mě ten film nijak extrémně nepřekvapil, ale byl úplně vším v co jsem doufal. Hodně originální, když se vám ale nelíbí trailer, nedoporučoval bych se na to koukat.
theo12
18 bodů
8.5
Deadpool je fajn týpek. Potěšilo mě, jak si umí otevřeně a bez obalu utahovat ze schématicky jednorozměrných a neoriginálních příběhů marvelovského univerza nejen tím, že k nim často odkazuje verbálně a že on sám je ten poslední, komu by psychiatr napsal do posudku výrazy jako "super" nebo dokonce "hrdina", ale také tím, že jeho příběh je podávaný vtipně, na více časových rovinách, ale přesto soudržně a hlavně sympaticky. Scénář sice vystřílí nejvíc brutální rány hned ze začátku (a to nepočítám naprosto geniální úvodní titulkovou scénu) a motivy kolem Wilsonova přerodu v superhrdinu a následné nahánění padoucha zapadají do onoho většinou zesměšňovaného komiksového schématu asi více, než bylo zamýšleno, ale film dokáže pořád bavit, přestože překvapovat postupně přestane a divák už jen čeká, jakou hovadinu mistr Pool zase vypustí z huby. Akční sekvence jsou pak úžasně dravé, nápadité a nevypadají příliš uměle, love story je ok, ale možná trochu zbytečná, a o hercích snad jen to, že Ryan Reynolds to zmákl s přehledem a že ostatní představují v podstatě jen nadbytečné figurky v jeho mládeži nepřístupné extravagantní one-man-show. Spokojený určitě jsem, ale Strážci galaxie mě pobavili, navzdory odfláklejšímu příběhu, o něco více...
gabio
14 bodů
9.5
Výborné efekty, i příběh by ustál u tvrdého kritika.
Miki 1
Miki 1
13 bodů
8
Dobrá akce, vtipné, dobré postavy a zároveň místy seriózní jízda, kterou si užije jak komiksový fanoušek tak člověk který komiksy zrovna moc nemusí. Doporučuji.
tom-flori-florian
12 bodů
10
Tenhle film prostě nemá chybu :) rozhodně doporučuji.:)
winda
winda
12 bodů
8.5
No docela jíný komiks na plátně ...dost zábavný.