Deadpool

84%

Komentáře a recenze 185

Dle počtu bodů
Malond
72 bodů
10
Nejlepší komiksák všech dob. Ryan se role zhostil na jedničku. Nechápu recenzi Sheldona, asi je spíš na růžovou knihovnu. Rozhodně stojí za to jít do kina a užít si smršť vtípků, některých i dost sprostých. Perfektní antihrdina. Chystám se přečíst předlohu
patril
70 bodů
8
nejsem velký fanda Ryana Reynoldse, o herectví Moreny Baccarin si také myslím své, filmy plné násilí, vulgarit a sexu se mi většinou nelíbí a připadají mi, že útočí na nejnižší pudy publika. Přesto se mi tenhle film líbil, je dobře natočený, ozvučený, sestříhaný, není příliš dlouhý a nebere se moc vážně.
SarahHall
SarahHall
60 bodů
1.5
Osobně se mi tenhle film vůbec nelibí.Považuji ho za jeden velký průšvih.Děj je prostě o ničem,a po zhruba půl hodině jsem to vzdala. Čekala jsem něco víc,protože všichni o tom mluvili jak o nejlepším filmu co kdy viděly.Ale já chápu že každému se líbí něco jiného.Pro ty co mají tenhle žánr filmu rádi tak pro ně je to dobrý film :)
r.tec
60 bodů
9
Komiksová špička, která svým meta humorným přístupem bortí veškeré žánrové předsudky a vyčnívá jako jedinečný zážitek nejen mezi komiksovými adaptacemi, ale mezi filmy všeobecně. Na Deadpoolovi je ohromně vidět, že jde o vysněný projekt mnoha zúčastněných, neboť je na něm patrná promyšlenost a láska k prezentovanému materiálu. Snímek funguje jako vtipný pohled na komiksový žánr prezentující se trefným a extrémně vtipným humorem, který málokdy šlápne vedle. Velkou část příběhu a hrdinovu motivaci tvoří láska a jakkoliv jsou vztahy v komiksových filmech často zbytečné a nepovedené, v Deadpoolovi jde o výrazný prvek, který funguje skvěle. Ryan Reynolds se narodil ke ztvárnění této role a já nemám snad jedinou špatnou věc, kterou bych o tomto filmu mohl říct. Jde podle mého o nejuniverzálnější komiksový snímek, který svým pohotovým a funkčním humorem zaujme i lidi, kteří by normálně o tento žánr nezavadili.
majk
58 bodů
10
Přesně zábava podle mého gusta, inteligentní odkazy...užil jsem si to. Chemie mezi Deadpoolem a jeho holkou bomba.
danik02
57 bodů
8
Deadpool, aneb čtvrtá stěna tu vlastně není. Hlavní hrdina není držen zpátky morálkou jako Superman, a může tak říkat a dělat co se mu zlíbí. Příběh je jednodušší, ale jde zde hlavně u komedii, která ve většině případů funguje. Určitě film, který mohu doporučit.
adam-opalecky
54 bodů
10
K tomuto filmu není moc co psát. Je to deadpool on vám to poví sám. Stabilní porušování 4. stěny a tím přidaná komediální hodnota krásně dává celému filmu nádech divadelní komedie s tím rozdílem, že v divadle si nemůžete dovolit morbidní VFX efekty. Komediálnost z komiksů, pravidelná porušení 4. stěny a Ryan Raynolds tvoří dokonalý film. Moc doporučuji
nanab
nanab
52 bodů
9.5
Deadpool je snovým projektem několika lidí a je to na něm vidět. Deadpool obdivuhodně funguje hlavně tam, kde byste to možná nečekali, jedná se totiž o vydařenou romanci, kterou neskutečně táhne Morena Baccarin. Právě díky ní film nemá moc hluchých míst a šlape i skrz slabší pokusy o humor. Očekávání naplněna.
katrin.ka
50 bodů
6
úplně nevím, jak se k tomu postavit. řekla bych, že je to film pro teenagery, kteří ale asi nepochytají většinu narážek, kterými je film prošpikován. ale ani já jsem je nepochytala... a když jsem je pochytala, tak mi nepřišly až tak vtipné. film je přístupný od 15 let - tak bych řekla, že je tak pro diváky od 15 do 20 maximálně. na druhou stranu, dvojice padesátníků přede mnou se královsky bavila. tak nevím. tenhle žánr je mimo mě. VELMI jednoduchý příběh, který ale funguje (tím chci říct, že vše má logiku a zapadá do sebe tak, jak má). a slušná muzika. jinak fakt blbost.
maaro77
50 bodů
9.5
Hodně dobrý