danik02

Daniel Borák
57

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Teorie velkého třesku
    Teorie velkého třesku (2007)
    8
    Seriál si i s desátou sérií zachovává šmrnc, ačkoliv kvalitou je o kousek níž než v pvodních sériích. Z geek seriálu se čím dál víc stává klasický sitcom o vztazích mezi hlavníma postavama. I přesto je však stále vtipný a zůstává jedním z nejkvalitnějších seriálů současonsti.
    The Grand Tour
    The Grand Tour (2016)
    6
    Top Gear 2.0. Trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May cestuje po celém světě a zkouší nová auta, proti Top Gearu však chybí známá testovací dráha, tajemná postava Stiga a známé osobnosti. Komedie je prakticky stejná, ale The Grand Tour bohužel nic nového nepřidává a zatím je po třech dílech slabší verzí už známého.
    Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    6
    Film který není v žádném ohledu špatný, ale zároveň nikde nevyčnívá. Postavy jsou průměrné, samotný příběh nemá zajímavé zvraty a je značně předvítalný. Jediné, co filmu zachraňuje alespoň průměrné hodnocení, je skvělá animace zvířat a komedie s nimi spojená.
    Star Trek: Enterprise
    Star Trek: Enterprise (2001)
    8.5
    Ze začátku pomalejší, ale především v třetí řadě svým příběhem ukazuje, proč je Star Trek tak populární sérií. Spolu s příběhem jako pilíř slouží posádka Enterprise, která je skvěle napsaná. Bohužel po čtvrté řadě byl seriál ukončen a nevypadá, že by byl obnoven.
    Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    Deadpool, aneb čtvrtá stěna tu vlastně není. Hlavní hrdina není držen zpátky morálkou jako Superman, a může tak říkat a dělat co se mu zlíbí. Příběh je jednodušší, ale jde zde hlavně u komedii, která ve většině případů funguje. Určitě film, který mohu doporučit.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci