bibik-li

Bibík Li
19

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    9
    Po dlouhých třinácti letech spatřuje světlo světa pokračování dnes již klasického animáku, ve kterém tentokráte dostává více prostoru nejvtipnější charakter prvního dílu - Dory, velice sympatická modrá rybka s krátkodobou pamětí, která si ráda povídá, plave a zpívá. Měl jsem trochu obavy z toho, jak film dopadne, protože je to přece jenom už delší doba od Hledá se Nemo, nicméně jsem byl opravdu velice a mile překvapen, a z kina jsem odcházel spokojený.
    V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    9
    bylo to hodně na stejnou notu jako předchozí film, ale kdo čekal něco jiného, může si za zklamání sám. James Wan je v hororovém žánru v současnosti prostě jednička a moc se těším na nějaký další jeho horor. Skvělá práce s kamerou i se zvukem, přesné načasování a pohlcující gradace některých scén vyloženě zaráží do sedačky.
    Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Očekávání naplněna. Deadpool je snovým projektem několika lidí a je to na něm zatraceně vidět, comicsová revoluce se nicméně nekoná. Vervu, se kterou v kinech řádil Kick-Ass nebo Kingsmani, tady bohužel nenajdete. Stejně tak nedojde na nějaké zásadní překvapení, rozhodně to ale neznamená, že by hrozila nuda.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci