Kobry a užovky

73%

Komentáře a recenze 67

Dle počtu bodů
knihovna1
283 bodů
4.5
Tento film posbíral hodně lvů. Lvi byli zaslouženi. Na snímek jsem se dívala kvůli hercům, byli všichni skvělí. Jana Šulcová opět měla práci a to je dobře. Jinak film byl velmi depresivní z prostředí největí spodiny. není to můj šálek kávy. Určitě film nikoho nenapraví, je to jen skutěčná drsná výpověď.
tyna-berbrova
270 bodů
8
Skvělý výkon bratrů Hádků. Uvěřitelné ztvárnění. Moc se mi film líbil.
speedy009
260 bodů
7
Príjemné spestrenie českej kinematografickej scény, Hádkovci obidvaja podali dobré herecké výkony, Kryštof fetka na vysokej hereckej úrovni.
shalmirane
223 bodů
7.5
Jednoduchý a přesto zábavný film, Svěrák by se mohl inspirovat, místo pokusů o točení "velkého úmění"
odla
214 bodů
8
Šel jsem úplně do neznáma a nakonec z toho byl dobrý filmový zážitek. Sociální drama z menšího českého města.
pejtanek
pejtanek
156 bodů
8
Matěj Hádek konečně naplno ukázal, jak UMÍ. Za mě naprosto skvělý.
mlha99
148 bodů
9
ačkoli české filmy moc nemusím, tento mmně velice nadchnul,Kryštof i Matěj byly výborní a nesmím opomenout ani Janu Brejchovou,většina lidí se shodne na tom, že ten takzvaně zlý byl Kryštof,mně to přišlo naopak,ve filmu bylo dobře vidět kam jsou někteří lidé zajít aby našli to svoje štěstí
anah2404
anah2404
147 bodů
1.5
Musela jsem se přemáhat, abych dokoukala, o ničem, krutá realita života, ale na tu se přece nechodí do kina, stačí když se projdete venku.
anytsirk
119 bodů
7
Film ze života, né moc akce, klasický "český konec"
renca-lahvicka
92 bodů
10
za posledních x let nejlepší český film,skvělý výkon Kryštofa a Matěje,myslím, že velké plus filmu je ve skutečnosti jsou bratři,filmu to dalo jiný rozměr,skvělá hudba a když teď poslouchám zemi vzdálenou mám husí kůži.A scéna na kralupské diskotéce s nůžkami v batohu je myslím už legendární :))