Show!

69%
Show!
Plakát traileru

Překvapivě intimní portrét podnikatelského snu s obludnými konturami. Dívčí kapela 5Angels ušla za pět let pod vedením otce jedné ze zpěvaček cestu až k branám popové slávy. Není však dlážděna jen céčky Michala Davida, ale i umanutostí muže, který ztrácí pojem o tom, kde končí role manažera a začíná ta rodičovská. Dojatý Karel Gott, pětice holčičích andílků a jeden naspeedovaný tatínek, kvůli němuž roztává předvánoční atmosféra v zákulisí stejně rychle, jako musí zmizet tuk z bříška. „Zpěvačka nesmí být sádelnice!“ (Mezinárodní festival dokumentárních filmů Jihlava)

 




Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
Jsou filmy, ze kterých mrazí, které se nám nemají proč líbit, které už nikdy nebudeme chtít znovu vidět - ale nedá se jim upřít kvalita a (zvláště v tomto případě) výpovědní hodnota. Milým slečnám bude (doufám) s odstupem stydno, jak se nechaly manipulovat - mně bylo prudce stydno za ně. Velice smutné, ale jako dokument doby neocenitelné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Hodně bych v tom chtěl vidět víc než jenom freakshow, ale nějak se mi to nedaří. Bláhovec má nepochybně cit a některé jednotlivé scény mě zaujaly, ale když to vezmu kolem a kolem, po deseti minutách je myšlenka filmu plně sdělena a pak už se jen utvrzujeme v odsouzení toho magora bez nějaké gradace a dalšího rozvíjení myšlenky. Tenhle film je krok správným směrem, ale k cíli ještě nedochází. 3 a 1/2 s potenciálem na zvýšení.

Dodatečné informace

Původní název:
Show! (více)
  • Česká republika Show!
Premiéra v ČR:
28. 11. 2013
Distributor:
AČFK
Země původu:
Česká republika