Comeback

73%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
Cvalda
449 bodů
8
Bezpochyby nejlepší český sitcom. Narozdíl od ostatních českých seriálů se nesnaží dělat nějak reálné postavy, a prostě do toho jde zvostra. Ozzák je nejlepší postava ever, velkej shoutout Martinu Dejdarovi.
  • Vsákni se do mě jako déšť
  • Zavolejte Aleše Brichtu, chci se vyzpovídat
  • Ozzákovy brikule
  • A já se vsáknu do tebe
Petra8619
Petra8619
329 bodů
9.5
dá se na to koukat a já se vždy zasměji.
byland
309 bodů
10
Vynikající komediální český seriál, každý díl mě baví!
Markovel
250 bodů
6.5
Asi nejlepší český sitcom. Je to jedno z nejkvalitnějších novodobích děl české seriálové tvorby. To se možná může brát i jako smutný fakt, protože ten seriál v porovnání s zahraničními seriály je vcelku průměrný, ale stejně se hodí aspoň epizodu vidět aby jsme viděli, že Češi neumí točit jen absolutně hrozný seriály
C3py
160 bodů
9
Nedoceněný český seriál
AlvinCZ
AlvinCZ
133 bodů
8
Comeback perfektně plní to, co by měl splňovat typický sitcom. Umožňuje vypnout mozek a na 20 minut se zabavit. Na rozdíl od ostatních českých rádoby vtipných komediích ze života mi humor Comebacku neuvěřitelně sedl a každou epizodu jsem shlédl se slzami smíchu.
Stitusaq
Stitusaq
82 bodů
10
Národní poklad!
Nelze zpochybňovat že toto je přesný opak Premíéra...
739132253
71 bodů
10
To je můj oblíbený seriál je skvělý a dobře vymyšlený fakt svělý.Děkuji Martinovi Dejdarovi,Tomášovi matonohovi,Kristýně Leichtové,Daně Batulkové, Marie Doležalové,Matoušovi Rumlovi,Simoně Babčákové, Karlovi Gottovi,Jakubovi Žáčkovi a mnoho dalším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Begula
Begula
48 bodů
8
Mezinárodní bomba
  • velmi dobré vtipy