Comeback

73%
Comeback
Plakát traileru
Tomáš Pacovský alias Tomi Paci býval populární zpěvák populárních písní. Svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Na zašlou slávu už jen vzpomíná a snaží se uživit svého bratra Ozzáka a dceru Ivu prodejem cédéček. Jeho bývalá fanynka a nyní zaměstnankyně Marcelka, které Ozzák říká zásadně Mamba, Tomášovi ze všech sil pomáhá. Rodinu svérázným způsobem podporuje kamarádka Simona, hospodská od Jezevce a její dvojčata Saša a Lexa. Život Pacovských není procházka růžovou zahradou, ale dokud rodina drží pohromadě, všechno má své řešení.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
3.5
Ke Comebacku jsem nikdy nepřilnul. Ta Novácka snaha být za každou cenu inovativní a servírovat nám jeden blbější sitcom za druhým mne vážně udivuje. To si vážně myslí,že český divák je vážně tak hloupý,že zkonzumuje kde jako blbost? Já si od zábavy představuji mnohem víc než poskakujícího Dejdara s nalepeným knírem. Jeho parodie na rockera nebo co to má být mi přijde akorát tak trapná. To samé platí pro přehrávajícího Matonohu a vlastně pro všechny zúčastněné.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9
Vtipné hlášky, solidní crazy epizody vtipně se otírající o různé stereotypy showbusinessu - ale především dokonalý casting: od bratrské dvojice (pohaslá hvězda Tomi Paci v podání Tomáše Matonohy a jeho pivně-rockerský protipól Ozzák v neuvěřitelně věrohodné interpretaci jindy sucharského Dejdara) přes sociálně slabé sourozence Lexu a Sašu (Matouš Ruml, Marie Doležalová) a pubertální prsatku Ivu (Kristýna Leichtová) k dokonale oddané Paciho fanynce Marcelce provdané za chorvatského mafiána Zorana Diviče (skvělá Dana Batulková). Je zřejmé, že natáčení bavilo i samotné herce. Škoda, že se netočí nové epizody.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
Musím uznat, že jsem Martina Dejdara jako herce trošku podcenil, protože v poblázněném sitcommu Comeback zahrál zastydlého metalistu dokonale. Tomáš Matonoha je pro mě neherec, který ale do této role celkem zapadl a neruším mě tak, jako v jiných filmech. Celkově se jedná o dobrý sitcom typu, vypni mozek a bav se blobostma.. Ale určitě rozčeřil nudné seriálové vody své doby. 2020: Zraje to jako víno... Blbost, ale je to smršť jednoduchého humoru.

Dodatečné informace

Původní název:
Comeback (více)
  • Česká republika Comeback
Premiéra v ČR:
4. 9. 2008
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch