Terminator Genisys

63%

Komentáře a recenze 90

Dle počtu bodů
sugi
752 bodů
8
... jak dostat Arnolda zpět ... no přece takhle , zamotat časoprostorovou linii a máme ho zpět ... staršího a s lidskou tváří ... a překvapení nakonec - i Arnold se musí upgradovat a tak se s T-800 stane T-1000 ... ... průšvih to není , tvůrci vymysleli pořádnou objížďku kolem minulých dílů a vydali se jinou cestou ...
mr.hack
mr.hack
742 bodů
4
Asi je někde něco špatně, jelikož při sledování filmu jsem dostal myšlenku, že Skynet by měl z budoucnosti vyslat dalšího Terminátora, ale ne na Connrovic famílii, ale na tvůrce a nenažraný studia co mají na svědomí tuhle parazitující sr*čku. Co to jako mělo bejt? Popření prvního dílu, John Connor ala největší slizoun, drsňačka Daenerys, nelogičnost, trapnost a happy-end? – S tímhle už nic ani Arnie nezmůže a já se jenom divím, že jsem dal tak “vysoké“ hodnocení.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
6.5
Přestože upoutávky na dosud poslední díl Terminátory vypadaly zajímavé, už bohužel při jejich shlédnutí jsem měl pocit, že to nebude prostě ono. Druhý díl Terminátora je prostě nepřekonatelný a na poněkud temnější čtvrtý díl nebylo navázáno. Srovnatelně se tak vracíme spíše ke kombinaci třetího dílu ve snaze navázat na díl druhý. Přestože je tak Terminátor filmovou klasikou, nebylo by špatné jeho laťku zvýšit na kvalitnější filmovou úroveň i náročnějšího diváka.
perfekta
546 bodů
8
Arnie je jako vždy výborný. Nostalgická vzpomínka na předchozí díly, ale určitě to stojí za to.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
4
Je to tak hodně špatný ,,,nejhorší díl jediný plus tak snad Schwarzenegger jinakasi nic .
Socna
471 bodů
5.5
pro mne slabé a v podstatě zadupání značky do země, už čtyřka pro mne byla na hraně - takový akčňák parazitující na terminátořím vesmíru. a tohle je už přes čáru, film jsem viděl 2x ale stejně se v něm ztrácím a ke svému překvapení se v něm ani orientovat nechci. nevím jestli bude série pokračovat, ale pokud jo a tak doufám že jinak.
dancemusic2012
466 bodů
8
Film se mi líbil, vůbec není špatné,trošku se člověk ztrácí co bylo v minulých dílech,ale jinak fajn a určitě bude pokračování. Dobrej je Arnolduv pokus o úsměv :-))
kojojo
kojojo
420 bodů
5.5
jedna se o hořší zpracovaní Terminatora ale jako vždy si tam nechali otevřeny konec .ale nevím co k tomu dodat je to obyčejně časově zamotány příběh
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
6
"Já jsem Rimmer od toho Listera, co si vzal Kochanskou. Odtud dál to začíná být drobínek nepřehledné..." Tato hlaska z Cerveneho trpaslika mi sla hlavou po celou dobu filmu. Kdyz jsem prestala sledovat pribeh, logicke lapsy a zacala ignorovat ty scenaristicke veletoce, docela jsem si fim uzila. Clovek nesmi proste moc premyslet. Ale byl tam Arnold, ktery si ze sebe docela obstojne dela prcu, coz je mi sympaticke. Nic to ale nemeni na faktu, ze z Terminatori sagy pro me existuje vlastne jen jednicka a dvojka. Ostatni (pro me dosti sterilni) dily uz nemam potrebu nikdy videt.... PS: Nikdy v zivote by me nenapadlo ze uslysim Sarah Connorovou rikat T800 "tatko".
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Super film. Terminátora mám moc ráda. Schwatzenegger byl super. A krásný Happy end... a pokračování? snad to nepokazí. Napínavé a fakt podařené Na prvním místě pro mně stále zůstává dvojka, pak jednička a tento díl a pak trojka... Salvation zůstává tak na posledním místě. :-)