Ulice

29%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Pokud se na to dívám tak pukam vzteky. Rozčiluje mě do běla jak je to stupidní. Přece jenom to má drobné "ALE" a to, že když to máte puštěný jen jako kulisu a dřepíte u kompu, nebo se valíte na gauči a (NE)vnímate ULICI jen na půl ucha je to super. Uklidňuje mě to normálně víc než hudba :). Jen se !!!nikdy!!! nesmim zadívat, protože to pak hrozí televizi let volným pádem z třetího patra na beton... ;) 11%
roque
roque
2 923 bodů
0.5
Tak co říci k tomuto seriálu. Nic moc. Prostě nekonečný seriál o ničem. Pořád a pořád prodlužovaný. Dávány nové postavy pro oživení děje. Seriál leda tak pro lidi, kteří nemají co dělat a nechtějí se dívat na nějaký kvalitní, poutavý seriál s dějem. :(
  • blbost
  • moc dlouhé
Krupe
Krupe
2 279 bodů
0
Další z snad nikdy nekončících sraček, kterou si snad pochvalují jen herci v ní osazení. Jak jinak, že...
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Samozřejmě jako každý seriál tohoto typu, tzn. velmi dlooouuuuhý seriál, ze začaátku vás nadchne, pak stále čekáte, jak to dopadne a poté už sledujete jen ze setrvačnosti. Myslím, si že to není tak špatné v rámci konkurence. Poslední dobou mě velmi rozčilují reklamy vsunuté přímo do děje.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
1.5
Kolik že dílů tento seriál má? Vzpomínám si, že jsem viděl první díl, když jsem nastoupil do druháku na gymnáziu. Vůbec mě seriál nenadchl, Ordinace v Růžové zahradě byla mnohem lepší. A do dnešního dne tyto seriály běží a já na ně už dávno nekoukám. Občas zahlédnu upoutávku, a bohatě mi to stačí. I když chápu, že babičky na to velice rádi koukají.
Jonák
Jonák
1 683 bodů
1
Počet dílů 4619 (odvysíláno k 15. 12. 2023), (při průměrné délce každého dílů - 43 minut) činí 198 617 minut, tj. 3 310 hodin a tj. 137 dní reálného času, který by měl člověk vynaložit (za předpokladu nepřetržitého sledování po celé délce 137 dní) pro zhlédnutí všech dílů. Já nevím, příběh odehrávající se v jedné ulici a fakt, že počet dílů činí přes 4,5 tisíce musí i naprosto nenáročnému divákovi říci, že zde je obsah každého dílu naprosto o ničem. Jen čistě logicky, neřikejte mi, že zvládnete udělat tolik příběhů a situací, které se v této ulici lidem dějí. Sorry, ale to prostě nejde. Rozhodně jeden z nejhůře hodnocených seriálu podle mě. A to ani nemluvě o naprosto otřesných, těžko říci, jestli se tomu dá vůbec říkat "hereckých" výkonech.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
0
Jestli také děláte drama z toho zda si rohlík namazat máslem či džemem,je toto pro vás.Pro nás normální je to ukázka nevkusu,debility a toho jak bídně jsou na tom české seriály.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
0
nekonečná kravina.
fido68
fido68
1 453 bodů
5
tento seriál sleduji už sedm let s manželkou a koukám na to jen díky ní. ale když se nad tím chvíli zamyslím, tak je to asi jeden z mála seriálů na kterej se zatím dá koukat. teď to v ulici začalo být aspoň trochu díky Klingonovi a panu Marečkovi akční.
mattesak
1 205 bodů
2
Nemohu říct, že jsem to nikdy nezahlédnul. Nemohu říct, že jsem se občas nezasmál. Ale nemohu říct, že jsem se na to někdy podíval cíleně.