Need for Speed

66%

Komentáře a recenze 75

Dle počtu bodů
Stoupa34
270 bodů
9.5
Od samého začátku až do konce mě děj držel.
  • Zaujalo, potěšilo, strhlo. Zúčastnil jsem se projekce kinoboxu a můžu všem vřele doporučit. Atmosféra super a film samotný předčil mé očekávání. Milovníci hry, ale i aut jako takových si přijdou na své.
kendzinka
kendzinka
267 bodů
10
Byla jsem překvapená. Čekala jsem jen rychlá auta a závody, ale nakonec mě děj filmu mile překvapil. Herecké obsazení bylo super, velice pěkná auta. Tento film vřele doporučuji :) Z kina jsem odcházela se zážitkem a proto hodnotím 100%. Děkuji Kinoboxu za vydařenou projekci :)
Markovel
250 bodů
3.5
Je to film, který má dobře natočený honičky a závody, ale scénář ho celý zabíjí do vysokého podprůměru.
d4necek
d4necek
199 bodů
8
Mě se to líbilo je to taková oddechovka nic složitého a k tomu super autíčka :))
kath
kath
150 bodů
9
Byla jsem překvapená. Očekávala jsem jsem prostě jen další dvě hodiny plný rychlých aut a akce, ale nakonec to bylo mnohem lepší, než jsem čekala. Děj byl předvídatelný od začátku až do konce, ale pokud se na film nejdete dívat s nějakým převelkým očekáváním, myslím, že nemůže než jenom příjemně překvapit. Super obsazení, chvílema i humor, já jsem nadmíru spokojená, s úsměvem na tváři dávám 90% a film doporučuju! Děkuji moc KINOBOXU, že jsem na to mohla jít, bylo to supr!
anah2404
anah2404
147 bodů
10
Dokonalý film pro všechny fanoušky rychlých aut. Krásná auta doplňuje zvuk jejich motorů, který lze naplno vychutnat pouze v kině. Herecké obsazení z části neznámé, ale nakonec velmi povedené. V určitých momentech se mi vybavily okamžiky z různých dílů celé herní ságy. Jeden z nejlepších filmů o "autech":) Moc děkuji KINOBOXU za možnost zúčastnit se a těším se na další akce:)
Pepa Nevrkrakr
Pepa Nevrkrakr
142 bodů
5
Další nepovedená podívaná na bázi počítačové hry, tragické
  • dobrá hudba
  • pěkný auta
  • herecké výkony
  • scénář
jfuska
124 bodů
8.5
Velice povedený film. Čekal jsem mnohe horší film, ale dostal velice příjemnou oddechovku. Film je dobře natočet, obsahuje luxusní vozy a závody s policií přesně jako počítačová předloha. Rozhodně jsme neby zklamán. Děkuji Kinoboxu za příjemnou akci.
fesoj1
120 bodů
9
Na film jsem se velice tesil,prijemne me prekvapil kvalitou efektu a vyberem prekrasnych aut.Jezdeni bokem ve vysokych rychlostech a takrka neopotrebovatelne gumy neberu vazne.Dej byl jednoduchy nemohl jsem cekat vice.Herecke podani mi prislo skvele.Z filmu mam velice prijemny pocit.Dekuji KINOBOXU za projekci.
mirekvydra
100 bodů
4
Po zmateném začátku, který se snažil filmu příběh, nastal pokus o road movie bez jakéhokoli pořádného děje a akce. Nebyl to sic až tak slabý film, ale snaha předat na plátno počítačovou hru bez děje vyšla skoro vniveč. Herecké výkony byly suché a nedalo se jim věřit. Možná dát do hlavní role Stathama a pojmenovat to Kurýr 4, tak by se asi nic nestalo. Michael Keaton se tam snad snažil parodovat Toma Cruise z Tropické bouře a možná, kdyby hodil na závěr rap s tancem, dostalo by to o nějaký to procento navíc. Ale vynáším hudbu k filmu a díky ní dávám filmu 40%.