Need for Speed

66%

Komentáře a recenze 75

Dle počtu bodů
foxina-beier
foxina-beier
489 bodů
10
Abych pravdu řekla,tohle jsem nečekala.Film se podobal hře to ano,ale řekla bych,že byl ještě lepší.Očekávala jsem ,že se film bude více podobat hrám,ale příjemně mě to překvapilo.Velmi poutavý děj.Herci mi do filmu seděli,výběr rekvizit taky super.Příjemné překvapení a řekla bych ,že se mi líbil více než například rychle a zběsile.Takže hodnocení mluví za vše.
dancemusic2012
466 bodů
6.5
Celkem fajn film, ale nepřekoná to rychle a zběsile, bohužel.
wtemplar
wtemplar
462 bodů
6.5
Podle předchozích recenzí a trailerů jsem to čekal mnohem horší. Nakonec to nebylo tak zlé.
  • pár vtipných scén, zábavné automobilové honičky přesně ve stylu herní série
  • příběh, herecké výkony, absence dobré hudby (která u podobných filmů dělá hodně)
pateta
461 bodů
Velmi poutavý děj.Herci mi do filmu seděli,výběr rekvizit taky super.Příjemné překvapení a řekla bych ,že se mi líbil více než například rychle a zběsile.Takže hodnocení mluví za vše.
Dzany
Dzany
408 bodů
4.5
Čistě obšlehnutá hollywoodská šablona nynějších blockbusterů. Ale zábavná, svižná, nenudící a živá. Dvouhodinová blbost, za kterou vám ta vyhozená dvoustovka za lístek tak moc vadit nebude.
dagous
dagous
382 bodů
8
Já jako žena mám určitě na tento film jiný pohled než muži. Super auta a na můj vkus hodně akce. Přesto mě film zaujal. Bylo se na co dívat.
  • přehlídka aut, střihy akcí, ozvučení
  • nic překvapivého, neočekávaného
polopaticky
361 bodů
7
Need For Speed(Scott Waugh)
  • Costume/Visual (10/10)
  • Cinematography/Film Editing (9/10)
  • Filming Location/Scenery (9/10)
  • Cast/Performance (8/10)
  • Screenplay/Storyline (3/10)
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
7
Nejprve děkuji moc za možnost jít na projekci. Film měl celkem očekávaný děj, ale to tak u tohoto typu filmu bývá. Po pár minutách jsem si vzpomněla na to, jak jsem před lety hrála Need for speed, ale jinak to s hrou nemá nic společného. Krásná auta, akce, podařené herecké obsazení a místy i humor. Z kina jsem odcházela nadšená a celkem příjemně překvapená. Dávám 70%
ebarty
344 bodů
4
hyn hyyyyyyyyn
Babou
273 bodů
6
Byla to spíš taková oddychovka, kde se nemusíte ani moc soustředit. Moc jsem od toho nečekala, takže v pohodě(nepřekvapilo ani neurazilo). Auta hezký, párkrát sem se i zasmála. Jinak děkuju Kinoboxu za pozvánku. :)