Sousedi

60%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
film který si užijete mnohem víc, pokud v sobě máte alespoň dvě promile. jedna hvězdička za herce v čele s mým oblíbencem sethem rogenem, druhá za song ''první pařba mimča'', třetí za přidání mi dobré nálady a čtvrtá za břišáky zacka efrona.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Škoda, že to měla být komedie. :/
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8.5
Klasický komediální scénář pro Setha Rogena: v popředí tráva, narážky na slavné filmy, sex a nebrat žádný věci vážně. Snímek Sousedi je podle mě jedna z těch vydařenějších amerických komedií tohoto půlroku. Nečekejte nic inteligentního a jděte se prostě zasmát sousedskému souboji dvou generací.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
5
Opravdu trochu hrubozrnná komedie pro mladé, kde si nikdo nedělá starosti s tím, jak mluví. Křečovitý Efron, který ukazuje hlavně svůj úsměv a tělo. A film nezachrání ani Seth Rogen a Rose Byrneová v rolích manželů, kteří vedou boj s novými hlučnými sousedy. Nejlepší se snad jejich malá dcerka Stella se svým odzbrojujícím nevinným úsměvem.
lucyky
1 353 bodů
4.5
film pro mladé. tento humor není pro každého.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
0
Moje další největší ztráta kterou jsem kdy zažil, někteří lidé říkají že tenhle film je vtipný ale pro mě je tenhle film velká nuda v tomhle filmu jsem se zasmál asi tak dvakrát a to aji ve filmu Scooby-Doo byla o něco lepší komedie než u tohohle filmu kde je tady komedie do stylu nahoty a sprostých slov ani postavy nejsou dobré a to ne jen kvůli humoru ale taky kvůli tomu že jsou velice ploché, jinak hodnotím: Postavy 0/10 Příběh 0/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! 0/10
salisbury
salisbury
1 101 bodů
6
Sousedi svými šarvátkami a humorem, který mi nebyl schopen vymlátit do obličeje úsměv až na pár vcelku vydařených scén, mě nijak výrazně stroboskopem neoslnil a já zůstal v nepochopení obklopen sebedestruktivní tmou plnou prázdných slov praskajících jak bublifukové horkovzdušné balóny vznášející se nad mým mozkomíšním mokem. Jako oddechovka to splnilo svůj účel neb jsem totálně vypnul a nebylo zapotřebí vůbec žádných impulzů v hmotě, která je nutna k přemýšlení. Cerebrum nechť odpočívá v klidu a pokud možno v uzamčeném pokoji.
Pavliss
Pavliss
897 bodů
7
Skvělá komedie ze Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne. Bitka mezi Zac a Seth super
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
6.5
Tahle parta si natáčení nepochybně užila. Nejlepší scéna filmu, kde jsem se opravdu ale opravdu nahlas zasmál? Když Kelly nemůže kojit, protože má prsa plná alkoholu z večírku předchozí noci a současně potřebuje jaksi ehm dostat mléko ven. A věta jejího manžela (Seth Rogen) "Ježiš, ty prsa vypadaj jak nohy mojí mámy!"
minimoj
587 bodů
5
Lehce odpočinkový film. Díky skvělému hereckému obsazení se dá vidět a neurazíl. Nicméně pokusy o vtip mne nepobavili, Komedie vhodná spíše pro mladé, dobrá po náročnějším dni, když mozek nepobírá vážný film. Krasavec Zac Efron a spousta podivných vtípků.