22 Jump Street

76%

Komentáře a recenze 66

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
(dvacet) jednička se mi nijak zvlášť nelíbila, ale tak zašli jsme na to s partou, jen tak z hecu do kina. A světe div se, ono to bylo skoro stejný jako právě "jednička", ale daleko vtipnější, teda aspoň mě to tak přišlo.
  • lepší obsazení než v 21
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Ice Cube a jeho hluboce nasranej a kamennej výraz budu mít před očima vážně ještě dlouho :D. Už vážně neuvěřitelnou dobu jsem nezažil aby se celý kino válelo pod sedačkama a doslova řvalo smíchy (sorry krásná blondsko sedící přede mnou, popcorn si vždycky najde cestu ven). Jednoduše neuvěřitelnej nářez. Já snad budu mít toho Tatuma ještě rád... ! Jedna jediná věc mě trošku sere a to ta, že mi bylo vlastně úplně jedno kdo, co a proč... Jednoduše humor zvítězil nad příběhem kterej vlastně ani za moc nestojí. Zůstávám u pěti, ale střihnul bych to o 12 minut a na to Mexiko na konci se úplně vysral. Za postery na 23 Jump Street - 266 Jump street (nebo do kolika to až bylo) na konci u titulků velkej palec nahoru (y) ... 80%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Oproti jedničce celkem velkej krok zpátky.. Zatímco jednička byla taková nepřehnaná komedie s tajemnou atmosférou, tak tady se tvůrci uplně vykašlali snad na všechno související s dějem a vložili veškerý usilí do tvorby zoufalýho trendy teen humoru...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Možná je dvojka i lepší než jednička... Dvojka je pojatá příběhově přesně naopak než jednička. A obohacena podle mě lepšími mikro zápletkami, jako například dcera šéfa atd. Samozdřejmě film nemůžete brát vážně je to slátanina všeho možného, ale povedlo se to a opravdu jsem se zasmál.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
21 jako dobrý a mám ten film i docela rád, viděl jsem ho několikrát.. Ale tohle už je prostě moc. Není mi deset abych tady ejakuloval hvězdičky u takové sračky, sorry..
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
21 Jump Street bylo na poli ujetejch komedii naprosty zjeveni, od zacatku do konce rezba jak hovado, tudiz jsem se na druhej dil hodne tesil. Jenze tentokrat jsem bohuzel zklamanej. Tvurci si z toho sice kazdou chvily delaj prdel, ale proste to je nastavovana kase a pribehove vlastne to samy, co prvni dil. Akorat to proste uz neni tak vtipny, neustaly reseni skoro homo vztahu hlavnich postav zacne bejt za chvily otravny, zapletka je naprosto blboucka a for se povede jen obcas. Je sice fakt, ze kdyz uz, tak to stoji za to a par scen je solidni naklad, ale bohuzel jako celek film nijak extra nepobavi.
alexik789
2 512 bodů
10
Nejlepší komedie, jakou jsem kdy viděla!
Edward
Edward
2 487 bodů
7
7/10
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Pokračování se režisérům náramně povedlo. Humor a trocha té akce dávají filmu výrazný elán, a ani na vteřinu diváka duo Tatum a Hill nenudí.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7
Nikdo a nic si nikdy nebude umět udělat srandu z hollywoodských pokračování tak jako pokračování Jump Street! Tohle se zkrátka povedlo!