Clown

59%
Clown

Milující otec si vezme klaunský kostým, kterým chce udělat radost synovi na narozeninách. Netuší, že se v kostýmu ukrývá ohromné zlo, které toho, kdo ho nosí, promění v nelítostivého zabijáka.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 312 bodů
4
Nezajímavé, nevzrušivé, nekonzistentní a strašně průhledné. Z tohohle hororu si není co vzít, jen spousta rutiny nacpaná to zbytečné stopáže.
Klajnik
Klajnik
8 683 bodů
4
Nejrůznější experti na horor jsou spokojeni. Lidi, co nejspíš koukaj jen na horory, nemaj o kvalitím snímku ani zdání, pač horory jsou momentálně stejně špatný žánr jako komedie. Ta podprůměrná sračka nesplňuje svou zakladní premisu - divák se u toho nebojí (pokud jste se báli, tak jste sračka i vy). Atmosféra zde neni. Herecké výkony hodné přesně takového filmu - tedy nic moc. Přetrvalo ve mě však nasrání z toho, jak nelogicky se ve filmu chovají postavy. Horor by měl být hlavně přirozený, aby jsme se s hororovými momenty mohli zžít. V momentě, kdy já bych utíkal, tak postavy jdou nevědomky vstříc nebezpečí, jakoby neměli žádné instinkty. Ach jo, hloupý to film. Tenhle žánr je fakt mrtvej.
Pas
Pas
6 225 bodů
3
Klaun co žere děti - zas taková pecka to neni co se námětu týče. Chvílema se to tváří spíš jak komedie a nad špatnýma hereckýma výkonama a vymaštěností většiny postav by nejeden zabrečel. Propadák to přímo neni, kouknout se na to dá, ale nic nového to nepřinese a rozhodně to nenadchne.Prostě slabé.

Dodatečné informace

Původní název:
Clown (více)
  • USA Clown
  • USA El payaso del mal
  • USA Klaun
  • USA Prokletý klaun
  • USA Клоун
Země původu:
USA, Kanada
Tržby:
4,38 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné