Jedna ruka netleská

72%
Jedna ruka netleská
Standa je smolař. Osud ho smýká životem a on si to nechá líbit. Zrovna ho pustili z vězení a on věří, že se karta obrací. Jeho bývalý šéf Zdeněk mu totiž něco dluží a Standa si konečně může splnit to, po čem snil. Jenže potká Ondřeje. To je ještě větší trotl než Standa. Jejich smůla se násobí a to nemůže dopadnout dobře. Zdeněk má manželku Sandru a dvě děti. Manželka je přísná, spolehlivá a ekologická. Děti jsou hodné, učí se a hrají si. Zdeněk má restauraci a svoji pravou ruku Jana. Všechno se daří. Než potká Standu a Ondřeje.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Mám velmi rád Ondříčkův styl vyprávění a v Jedna ruka netleská to dotáhl k dokonalosti. Výborný scénář,který nám nabídl luxusní příběh s hromadou zajímavých postav,které ze sebe sypou jednu lepší hlášku než druhou. Černo černý Humor mi vyloženě sedl a výborně jsem se pobavil.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Kvalitní svým způsobem volné pokračování samotářů. Filmy jsou si dosti podobné. Absurdní komedie, která je na jednu stranu plná blbostí, ale má i myšlenku a opravdu pobaví, některé scény jsou pro mě již klasikou a trojice hlavních hrdinů je sourodá a všichni předvedli skvělý výkon.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Krok správným směrem. Ten film je sympatický tím, o co se snaží, a pár hláškami. Bohužel to není vše.

Dodatečné informace

Původní název:
Jedna ruka netleská (více)
  • Česká republika Jedna ruka netleská
  • Česká republika Jedna ręka nie klaszcze
  • Česká republika One Hand Can't Clap
Premiéra v ČR:
18. 9. 2003
Země původu:
Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch