Ona

77%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
jahudka
jahudka
151 bodů
10
Je to zajímavý romantický příběh o tom, že člověk potřebuje sdílet svůj život s někým dalším... Režisér Spike Jonze vytvořil pozoruhodný obraz nedaleké budoucnosti, kde informační technologie hrají zásadní roli. Navíc hlas Scarlett Johansson dokázal zahrát celou postavu výborným způsobem i bez toho, aby se ukázala ve filmu!
Jose26
115 bodů
10
Love Her.
Matyesak
Matyesak
96 bodů
9
Velmi podařilá one man show v podání Joaquina Phoenixe, resp. Theodora, který updatuje svůj virtuální prostor na nový OS, který k němu promlouvá nevtíravým sexy hlasem Scarlett. Jáchym je proslavený svým zapálením pro roli a v Her to dokazuje na sto a jedno procento k tomu. Pedo knírek a melancholická povaha dohromady fungují bez ztráty květinky. Podmanivý vizuál v sobě snoubí teplou barevnou paletu a celková retro stylizace kontrastuje k futuristické povaze snímku. Dramaturgie si dává na čas a je to jenom ku prospěchu věci. Atmosféra díky tomu nabývá na jisté naléhavosti. Podání hlavní myšlenky - podstaty vztahu člověka/AI, AI jako takové - je tak mnohem přirozenější a vyplyne jen tak mimochodem. Což je za mě jednoznačně pecka.  Hudba jenom dokresluje celkové vyznění romantického sci-fi dramatu. Pecka.
kajir
48 bodů
8
je to jeden z nejlepších romantických filmů, který jsem poslední dobou viděl a hudba od Arcade fire je skvělá
Reedl
Reedl
44 bodů
7
Film z počátku působil velice lehkým, pomalým tempem a tím získával na své originalitě i díky námětu. Okouzlující Rooney Mara a dobře náladově mířený soundtrack ale nezachránil emotivně odfláklý konec.
Wallas
28 bodů
Trochu lepší pointa na závěr by byla vytvoření Skynetu…
Brennos
16 bodů
9
Silné komorní drama s morálním přesahem. Jednoduše k zamyšlení. Joaquin Phoenix je skvělý.