Thor: Temný svět

68%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
fesoj1
120 bodů
8.5
Druhy Thor byl proste bomba,film mel spad od zacatku do konce s dramatickyma scenama kde se zda ze se hrdinove nedoziji konce filmu.Efekty mi prisli velice povedene a bojove sceny opravdu suprove.
Gib
Gib
120 bodů
10
Thor je můj oblíbený superhrdina z Marvel universe. Mnohem lepší než první díl. Lepší děj než v prvním díle, obsazení stále skvělé. Loki je můj oblíbený zaporák. Film je celkově lépe vytvořen než jeho první díl, má lepší příběh/zápletku i konec.
  • Obsazení
  • Děj
  • Zaporák
vlastimil-burian
60 bodů
9
Vynikající. Moc jsem se bavil. Dostavila se i nejistota, zda se postavy dožijí závěrečných titulků.
Ciri
Ciri
27 bodů
8
Další celkem slušně provedená "Marvelovka". Zajímavé základní propojení více světů.
  • vtip
  • příběh
  • časté překvapivé zvraty
zeleny zmrdek
zeleny zmrdek
24 bodů
10
nejlepší film co sem zaposledni dobu videla jak jednicka tak i dvojka snad zas bude neco podobneho k videni co nejdrív,bylo i dobré herecké obsazení mam rada dobrodružné i historicke filmy padouch Loky byl nejlepší neda se to srovnat snad snicím kinu zdar
vaclav-kropac
24 bodů
10
Rozhodně hodně zajímavý film, plný dobrodružství a také počítačové animace, ale to už je dneska v každém filmu... tento film hodnotím tak jak hodnotím, byl velmi vydařený a vřele doporučuji, všem ke shlédnutí...
ruzena-burianova
16 bodů
Moc se mi to líbilo.Byl to velmi akční film se spoustou efektů se zajímavými postavami.
dubov
9 bodů
8
Pobavil, a některé narážky a scény vyloženě nadchly.
torrgall
torrgall
9 bodů
7.5
Uz trochu nudne opakovani
ZdeHan
8 bodů
10
Opravdu jeden z mála filmů kdy je druhý díl lepší než první. Dovolím si říct, že nebýt tam Loki, tak to nemá ten správný říz. Klidně bych doufala v třetí pokračování, kde mu bude věnováno minimálně tolik "hracího" času jako v tomhle díle :-)