Hercules

59%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Jako ty vole, chtěl jsem vidět herkula akčního, namakanýho, zábavnýho a ne ve stylu milionkrát omletý story, že ten hodnej je vlastně zlej. Who cares do psí řitě?! Jsem si tak matně celou dobu říkal, že mě ten Herkules se Sorbem dokonce snad i bavil víc... 40%
Jamie76
Jamie76
4 309 bodů
9.5
Opravdu dobrý film
  • Skvělé obsazení Dwayna Johnsona do role Herkula.
  • Zajímavý příběh a pohled na tuto legendu.
  • Film chtěl sdělit jednu velkou myšlenku a to se podařilo.
kubas369
4 086 bodů
8
Konečně Hercules našel svého ideálního herce a hned je to film za, který by se nemusel stydět ani ten největší z hrdinů. Čekal jsem blbost a dostal jsem na hollywood poměrně seriozní vyplachovačku. takže proč ne.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Srovnávat "tvajlajtského" Herculese s Herculesem z Wrestlemanie je jako kdyby se vedle sebe postavil Frodo Pytlík a robot z Pacific Rim. Jsem rád, že tento příběh o nejznámějším hrdinovi bavil. I když zprvu jsem se trochu obával, jak bude The Rock vypadat s dlouhými vlasy. No, vypadal strašně. Ale to nemění nic na faktu, že mu tato role parádně sedla. Jak prdel na hrnec, jak by řekl klasik. Příběh to nemělo zas tak dobrý, mnohem víc by to bylo zajímavější, kdyby se tvůrci zaměřili na těch ze začátku zmiňovaných 12 úkolů. Takhle to byl jen klasický potkáš, zradí, zabiješ. Ale i tak musím pochválit akční scény, kráčející skála odrážela protivníky svou palicí desítky metrů daleko jako by se nechumelilo. Za jiné situace bych si klepal na čelo, tady jsem to ale žral. Kvalitní mýtické dobrodružství. 70%.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8.5
Tak tohle me hodne mile prekvapilo, nic moc jsem necekal a nakonec se z toho vylouplo skvele zabavny fantasy. Film je totiz pojatej presne tak, jak to bylo potreba, tudiz se nebere zas nejak extra vazne a neni nouze o hlasky, ale zaroven se neustale bojuje a tim padem neni nouze ani o krev a ze to je misty fakt prijemne brutalni. Navic nejen Dwayne, ale vsichni herci z hlavni particky jsou poradny sympataci a dohromady jsou skvele sladeny, ze je radost koukat, jak masakrujou nepratele. Mohlo tu sice bejt vic boju s vsemoznejma stvurama, ty jsou dost rychle odbyty, ale mozna to je dobre, protoze co si budem povidat, triky rozhodne nepatri mezi spicku. Ale za me spokojenost, film se nezdrzuje zbytecnejma kecama a pouze se snazi pobavit a to se dari od zacatku az do konce.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5
Pořád nechápu, proč tohle dopadlo v průměrném hodnocení o tolik lépe než nový Conan. Ani jedno není žádná sláva, ale Conan mě, přes všechny stupidnosti v ději a režisérské neumětelství, bavil přeci jen víc. Tohle je celkem nuda a Rock mi sem vůbec neseděl.
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Docela zklamání. :/
stantheman
stantheman
2 399 bodů
4
Tak jak se dalo očekávat...americká ptíkovina...pokus přenést mýtického hrdinu blíže reálu se nepovedl...spíše bych volil mýtus...herectví jednoduché a primitivní...no a režisér si neodpustil na konci duchaplný proslov , jak už to v amerických hrdinských eposech bývá.....
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7
Překvapivě dobré a nečekaně zábavné. Shodou okolností jsem tento týden četla zamyšlení nad tím, jestli nebude Dwayne Johnson lepší než Arnold Schwarzenegger, a vypadá to, že na tom něco bude!
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
2
Velmi slabé.Viděl jsem tv sérii s Kevinem Sorbem a ta se mi líbila,ale toto ne.