Hercules

59%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
salisbury
salisbury
1 101 bodů
7.5
Hercules se rozmáchl svým mastodontním kyjem po filmovém plátně jak malíř štětcem po suknu rozprostřeném na blind rámu i velký klacek zasvištěl nad hlavami nepřátel a bájný hrdina povstal v roli polobožského nesmrtelníka, jehož síla je nadpozemsky znatelná. Dwayne si velmi zdařile oblékl šat s označením Hercules a tento oblek mu nadmíru slušel. Obsazení bylo velmi lahodící mému zraku a já jsem mohl v něžném cvakotu zubů si v příjemném odpočinku dopřát nepříliš dlouhý film o znovuzrozené legendě. Dwayne zaslouženě může ze svých úst zvolat "I´m Herculeeeees!" a já mu to vždy rád uvěřím.
Ronan369
Ronan369
804 bodů
8
Zmiešajte skvelú akciu, senzačné hlášky, namakaného Rocka a vznikne vám Herkules. Herci, ktorý hláškovali ako o život, dychberúca akcia, rýchle tempo, skvelé efekty a mne to stačí. Vizuálne to je pochúťka, nesmiete nad tým moc premýšľať a budete sa zaručene baviť. Poviem vám to takto, Herkules je čistá neriedená akčná zábava.
HardMovie
HardMovie
475 bodů
5
Nudná vykrádačka původního kultu, kde se sice dá ocenit snaha o civilnější podání, ale to je paradoxně právě to, díky čemu je novej Hercules totálně nezajímavej. Dwayne Johnson se navíc v týhle roli paradoxně nenašel.
dancemusic2012
466 bodů
6
Kino ukazky hezke a na blu rayi fakt parada. Dobre akcni sceny.
kijifa
kijifa
335 bodů
5.5
Průměrná oddychovka, u které si dovedu představit, že mohla dopadnout i hůř. Není to úplný nesmysl, ale i tak nad tím radši moc nepřemýšlejte a nechte se vláčet trochu krkolomným dějem. Místy se zasmějete, celé to docela rychle uteče a za pár dní už nebudete vědět, co to vlastně bylo. P.S. The Rock je sice docela fajn, ale tím pravým Herkulem už od základky zůstává Kevin Sorbo
daniel-krzysztof-glod
19 bodů
2.5
Film ktory treba preluskat ked uz si clovek zaplatil to vstupne a dalje sa nezaujimat o dej a neriesit nic. Slabe herecke obsadenie dodava filmu akurat nudnost. rychlokvaska filmoveho priemislu ktora potrebovala alebo chcela zarobit peniaze. Klasika je klasika a Hercules stale bude pre mna Kevin Sorbo.