Muž od Sněžné řeky

69%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Ano koně a příroda jsou krásné, ale nezlobte se na mě, je to trochu taková polívková opera s exotickýma kulisama australského divokého západu. Bez skvělé dvojrole Kirka Douglase by se to zřejmě propadlo ještě značně víc, protože jinak tam nikdo pořádně nehraje a tak tam Kirk enormě vyčnívá. Tom Burlinson působí trochu jak neslanej nemastnej namistrovanej holobrádek a o Sigrid Thornton bych řekl jen, že je opravdu krásná s kouzlem provokativní zlobivosti. Na opravdu dobrý film se to opravdu nemá šanci vytáhnout.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 012 bodů
8.5
Podle jednoho diváka jde o klokaní romanťárnu. Nemám "romanťárny" ráda. Ale tento film k nim podle mě nepatří. Ani klokani se tam nevyskytují. Jen spousta krásných koní, kravičky a úchvatná australská příroda. Kirk Douglas je v dvojroli skvělý jako vždy s ďolíčkem v bradě, film má napětí a spád. Má rovněž prvotřídního kameramana Keitha Wagstaffa a hudbu Bruce Rowlanda.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Na tenhle film jsem narazil náhodou a byl jsem donucen se na něj koukat... Já prostě tyhle filmy nemám rád. Příjdou mi, jakoby do rolí obsazovali nějaký retardy a příběh vymejšlel jeden z nich. K tomuhle filmu už se nikdy v životě nevrátím. Přišel mi vážně špatný. Jediné na co se dalo koukat byli ty koně a záběry na ně, které byli v některých okamžicích vážně nádherné. Ale zbytek stál za nic.