Wolverine

68%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
7
V rámci unrated verze hodně splněných slibů. Kinoverze ale postrádá téměř vše, co dělá postavu Wolverina legendární a to je neuvěřitelná škoda. Doufám, že příště se pojede v rytmu, jaký nastolila verze uvedená na Blu-ray. Ta má chvílemi koule.
  • akce
  • Hugh Jackman
  • pluh!
  • zapálení doutníku!
  • kinoverze
  • příběh
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Nebudu lhát, na tenhle film jsem se dost těšil, ale zároveň jsem se držel zkrátka, abych nebyl zklamanej. Líbilo se mi, že se děj držel jednoho tématu a nepřebíhal, ani se nijak nemíchal s nějakými nepotřebnými scénami. Nelíbilo se mi, že to byla někdy až tak moc předvídatelný. Ale celkově jsem se utvrdil v tom, že japonská kultura je mi velmi blízká.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Wolverine je zpět. Tentokrát se vydává do Japonska. Kde zažije dosud největší a nejtěžší dobrodružství svého života. Pokud bude chtít přežít, bude si muset sáhnout až na samotné dno svých psychických a fyzických sil. Po smrti Jean je ale zlomeným člověkem/mutantem. A jeho nový nepřítel je natolik silný že ani na svou nesmrtelnost se také spolehnout nemůže. Dokáže i tentokrát zvítězit, nebo se konečně splní jeho přání a on se setká se svým osudem ? V porovnání s předchozí sólovkou X-Men Origins: Wolverine. Tento snímek vychází o mnoho lépe. A je mnohem blíže X-Menům než jeho starší bráška o vzniku Wolverina.
kubas369
4 086 bodů
4
Další zbytečný film, který už snad nemuže nikoho dopravdy bavit. Wolverin je chodíci kliše hrdiny s temnou minulostí a nočními můrami, který na konec docházi k jakémusi pochybnému spasení kterému nevěří ani on sám. Což nebylo špatně když to bylo součástí X-menu ale na samostatný film to už jak bylo vidět podle Origins nestačí takže nám zbývá jen akční podivaná, která je plochá jak Nizozemsko a nudná jak díra v zemi. Neškodila by tomu menší brutalita přeci jen je to Wolverin pro krista pána ne vypelichaná domací kočka. Tak proč ne odpad? Jackman se pro tuhle roli narodil tak proto.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Už mi to nepřipadalo jako ty pravé, marvelovské snímky. Je to spíše "One man show" v podání Wolverina, což nemusí být negativum, ale přeci jen tomu chybělo takové to kouzlo. Jackman má charisma, a to stále nenudí, ale už nebyl ten suverénní Logan, kterého nic nerozhází. V tom to bylo trochu jiné, a možná díky tomu místy monotónní. Nejsem si jist správností volbou režiséra, ale to mi nepřísluší posuzovat. Nicméně, stále to je vysoká úroveň filmové atraktivity, a to už asi nezmění nic. 70%.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Film ze záčátku ujde herci sice kromě Hugha Jackmana nejsou nic moc ale jejich výkonej je nanejvýš výborný ale celkem na papíře se může zdát zasazení tohoto drapatého mutanta do Japonska jako samuraje skvělý nápada ale provedení ta je fakt nanic vlastně ta hlavní chyba je že nechcem vydět wolwerina jako člověja ale mame ho rádi kvůli tomu že je zvíře a dokáže se regenerovat stejně naproto nelogicky sazaní je k vsteku vlastně sem nepochopil kdy zachránil život panu Jashidovy ale film se odehráva po konci třetího dílu nicméně např- epic bytva nakonci je naprotej hadr a čekáte na mega bitvu a nakonec nic ale i tak když shlídnete Blue ray verzi tak si užijete slušnou zábavu a pro fandy asi celkem povinost a počkejte po kusu titulků vás čeká pokud sledujete x-meny ani ne tolik překvápko.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
ne až tak hloupé. paradoxně, nejhorší na výsledném filmu jsou akční scény, tedy až na tu odehrávající se na rozjetém šinkanzenu. zbytek je, dle mého soudu, více než solidní. konverzační scény a vtípky mě hodně bavily. navíc to všechno v kombinaci s nádhernou japonskou kulturou, páni!... taky si myslím že je zde, na čsfd, nový wolverine až zbytečně moc vyhejtovaný. nechápu to, je to prostě tradiční letní blockbuster, u kterého člověk nemusí moc přemýšlet. jen sedíte a užíváte si poctivou, občas krapítek natvrdlou, komiksárnu. ano, i takové filmy se musí točit. a jinak mě taky dost sral všudepřítomný product placemant. snad jedině tohle bych označil za největší slabinu filmu. p.s. huge jackman a jeho sexy břišáky to u mě pozvedají o hvězdičku. p.p.s. tvůrci pěkně kecaly, když říkaly že zde není žádné conection s x-men origins. pche. já ho našel. :)
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7.5
X-Meni, aneb Wolverine samotářem. Hodně očekávaný film, který nakonec dostal silný spád. Film začíná tím, že se Wolvi opět trochu osamostatnil a téměř každému může dojít, že je to takové svévolné pokračování Posledního vzdoru pouze s Wolverinem. Hugh nám ukázal jak by Wolvi vypadal jako horský dřevorubec z kanadských vrchovin a nebo jako maloměstský bezdomovec. Poté úžasná výprava do země vycházejícího slunce kde se Wolvi oholil a seznámil. Konec konců musím říct, že film měl hodně zvratů a držel mne a to je přeci ONO! Samozřejmě už jako u Origisnu mně prostě chyběli X-Meni jako takový, ale samotný film je hold samotný. Celkově: Film se mi líbil a měl dobré zvraty a hezky jsem si to užíval. Ubdivuji Hugha, že se do role stále vesele vrací a doufám, že v tom přetrvá, jelikož lepšího Wolviho, jsme si nemohli přát. Jediné co nevím, je to, jestli se vyplatí dělat dále samotné filmy o Wolvim tímto způsobem, jelikož to omrzí a nejen Wolvi, ale i X-Meni, kteří vy budovali obrovský respekt více jak deset let, tím asi ztratí na kvalitě samotné...
roque
roque
2 923 bodů
10
Tak tento film jsem s radostí zhlédla, byla jsem zvědavá, jak si poradí s filmem, kde je Wolverine ústřední postava a nejsou tam další postavy známé z ostatních X-Menů. A celkem vzato kolem a kolem byla to docela podívaná. Ať žije Wolverine!
  • Hugh Jackman
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
U mě spokojenost! Stejně jako Origins Wolverine se mi to líbilo více než série X-Men. Má to lepší atmosféru, je to temnější, děj je zajímavější a není to takové teenagerovské jako právě X-Men. Nevadí mi ani to povídání kolem, mám tady ty konspirační teorie rád, akce je vynikající (i když občas trošku zmatečná), film má výborné tempo a ani na chvíli jsem se nenudil. A konec je docela vykutálený.