Wolverine

68%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
7.5
Od tohodle filmu jsem toho moc nečekal, ale nakonec docela dobře zapadl do původní trilogie xmenů a částečně i do té nové. Když pominu někdy lehký chaos mezi jednotlivými sériemi, tak vše na sebe tak nějak navazuje. Tenhle film bych řekl že je lepší než minimálně XMEN 3 a rozhodně lepší než Wolverine Origins. Už se těším na poslední díl.
  • zapadá do universa a dovysvětluje řadu věcí
  • je to Wolverine :)
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
7
Nenudila jsem se, ale ale...
petr-stepan
28 bodů
6.5
Mutant se sólovkou. Kdo by to mohl být? Naštěstí se tato Loganova akce oblékla do méně směšného a tupého hávu než Origins, ale naopak se zase utápí v dlouhém roztahaném příběhu, z něhož jsem si nejvíc užil úvodní scénu ve staré dobré hospodě. Ovšem musím přihlédnout k tomu, že se tvůrci vydali do zatím neprozkoumané části Rosomákova života. V komixu se velice často objevuje spojitost s Japonskem nebo že je Wolverin přímo v něm. Jako fanoušek předlouhy doufám, že se toho využije a že se snad v další sólovce dočkáme nějaké spojitosti s tímto snímkem. A že na něm nebude to nejlepší desetiminutová úvodní scéna.
Wermini
Wermini
10 bodů
8
Jsem fanouškem Wolverina a H. Jackman mi na tuto roli opravdu sedí, ale v tomto filmu mi přišel takový nepřirozený. Ale děj zasazený do japonska je přesně to co Wolverine potřeboval: oživení děje na plátně.