Wolverine

68%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Kvalita se drží, nízké hodnocení nechápu. Jediný důvod, proč nedávám plné hodnocení je, že film nikam moc příběh neposunul, a že celá ta linka se Zmijí šla vymyslet a provést elegantněji, bez patosu. 75 %
farb
farb
2 064 bodů
5
Znovu naprosto zbytečná štace, která opět sráží toliko milovaného adamantiového rabiáta do hlubokých vod podprůměru. A to je rozjezd tak slibný, když je úvodní půlhodina skutečně atmosférickým pokoukáním, jenž překypuje tím vytouženým "Wolverinovským" feelingem. Jenže pak, během pohřební scény, dojde i k pohřbení filmu samotného. Atmosféra postupně vyprchává (i když sem tam přijde světlejší okamžik - komiksově povědomá katana v břiše, výslech ministra...) a debilita zápletky roste s každou minutou, aby při finále s megarobotem (WTF?!?) definitivně vyprchala i nejsilnější devíza filmu - Jackmanovo charisma. Další hřebíček do rakve mé milované frančízy. A zklamání roku. P.S. - Potitulková scéna vnáší do děje jen další mišmaš, ale je milým mementem věcí minulých a snad i velkým příslibem večí příštích.
wop
wop
1 716 bodů
7
Tak nebylo to úplně špatné, ale že bych to musel vidět dvakrát? Bylo příjemné vidět konečne R-kový komixový film, ale příběh a zasazení do Japonska mi prostě nesedlo. A adamantiový samuraj? Myslel jsem, že na získání adamantia na Wolverinovy drápy padly značné zdroje z rozpočtu armády USA a tady je z toho někdo schopný postavit robota?
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
6
Průměrná věcička, která by bez Jackmana nedala ani ránu. Lepší než X-Men Origins: wolverine, ale pořád o dost horší než Logan: Wolverine z roku 2017. Nápad dát Wolverina do Japonska je dobrý, vždyť i v komiksech se tam dost často vyskytuje. Jenže krom pár nápaditých momentů, je zde i dost nenápaditých pytlovin. Finále není žádná velká výhra, ale jako celek to nějak poslepovaně funguje.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Moc hezký filmeček,dějově povedený skvělá zápletka.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
6
Upřímně, čekal jsem větší nářez. Film nezklamal, ale rozhodně ani neohromil. Očividně to byl jen pokus, jak vytřískat z našeho adamantiového hrdiny co nejvíc peněz, ještě než přijde Days of Future Past. Český dabing byl otřesný a nejlepší scéna přišla až po titulcích. Slabších 60%.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Lepší než první film s Wolverinem. Verze na Blu-ray ještě o fous povedenější.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
7
Kdyby mohl celý film stát na hlavním hrdinovi, byl by úžasný. Leč i hlavní hrdina potřebuje smysluplný příběh, do kterého má být zasazen. Ten zde poněkud schází, což je škoda. Velmi mile mě potěšila Rila Fukushima, která se nepodobá klasickým hrdinkám, co v komiksech míváme.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8.5
Skvělý film. I když Wolverin není můj nejoblíbenější, filmy s ním jsou pěkné i když temnější. Tento film se mi líbil více než první. Některé scénky jsou vážně nezapomenutelné. Např. už nezapichuji hůlky do rýže :-) Klasická romantika i když ne moc klasická na Wolverina. Klasická temnost u Wolverina. Film rozhodně doporučuji.
lukasopicasso
lukasopicasso
890 bodů
5
Je celkem smutné, že nejlepší postava celého X-men universa není schopna dostat důstojnou sólovku, která by nebyla naprosto zbytečná, vizuálně nepodmanivá a nudná. Největším problém pro mě představuje odbytý a sterilní scénář, který realizuje rutinní režisér bez špetky osobitého stylu. Wolverine vyměknul, bohužel… Avšak stále se jedná o úroveň lepší sólovou štaci, než byl tragický Origin. Potenciál je ale daleko větší. 5/10 (X-Men series: X-Men 7/10 X2 10/10 The Last Stand 6/10 Origins: Wolverine 2/10 First Class 8/10)