Recenze filmu Diktátor

75%

Komentáře a recenze 87

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Nějak jsem čekal že se ještě něco přihodí a konec přišel tak rychle. Vlezlý humor byl místama opravdu vtipný a docela drzý. Film je trochu vláčnější a určitě by mu dopomohlo více vtipných scén a situací.
JosefTomas
JosefTomas
9 996 bodů
7.5
Fajn oddechovka se Sacha Baronem. Perfektní scénář, výborní herci, prostě krása.
Patrikcz
Patrikcz
9 430 bodů
6
Rebel SBC s další velmi svéráznou postavou. Po příběhové stránce jsem žádný zázrak nečekal a doufal jsem, že se především dobře pobavím. Nakonec jsem se upřímně zasmál tak 3x a pak už jen x-krát pousmál, což je pro mě trochu zklamání. Skalní fanoušky tohoto populárního baviče film nejspíše nezklame...6/10.
Richard K
Richard K
8 438 bodů
8
Prostě a jednoduše....opět kopec zábavy s Sašou.
Rokle
Rokle
6 488 bodů
8
Porce nehorázné bžundy, urážející všechny a všechno... Kdo ale čekal něco jiného, tak byl buď naivka (který nezná Cohena), nebo se tomu rovnou měl vyhnout (pokud Cohena zná). Nejlepší vizitkou téhle proklatě bláznivé komedie je to, když se druhý den bavíte v práci o jednotlivých fórech a nahlas se tomu tlemíte. Popisování těchto scén by zabralo půl stránky...
Janíček
Janíček
6 435 bodů
8
Sacha Baron Cohen nesklamal a po slabšom Brunovi ponúka silnejšieho Diktátora.Jeho Aladdin je skvele zahraný a dokonale pobaví a k tomu mu skvelo sekunduje Anna Faris a jej pazuchy :) Pobavia aj menšie camea Megan Fox a Edwarda Nortona. Ben Kingsley má bohužial priestoru pomenej. Vo filme je pre mňa jedno z najoriginálnejších vyznaní lásky " Kvôli tebe si aj pazuchy oholím" :D
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Nevtipně vtipná hovadina, která si utahuje úplně ze všeho, podobně jako Bruna a Borat. U Borata to bylo ještě v rámci snesitelnosti a vtipnosti Ok, ale Bruno a Diktátor jsou až moc satiristicky nesnesitelný.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Nelítostná smršť vulgarismů, nechutností, rasismu a hlášek, ano, hlavně těch hlášek, kterých opravdu nebylo málo. Film, jako takový má trošku slabší zápletku, ale všechno to doprovázejí vtipné hlášky a situace. Určitě bych to nedoporučoval lidem se slabým žaludkem a přemoudřelým intelektuálům. Diktátor se mi líbil víc, než Ali G, Borat i Bruno.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Tak musím říct, že jsem měl asi moc velké nároky. Těšil jsem se na narážky na židy a na drsnější film než je Borat. Všechny komentáře k tomu nasvědčovali. Ale viděl jsem jenom celkem vtipnou komedii s pár drsnejma vtípkama. Na židy tam byly asi 3 vtipy což mě pěkně zklamalo. Ani jednou se mi nestalo, že bych chytil záchvat smíchu, jako u Borata. Ale pořád to je nadprůměrná komedie s pár dobrejma scénkama. Je to lepší než Bruno ale horší než Borat, takže za ****.
Toren
Toren
5 285 bodů
8
Borat i Bruno mi nesedli. Tohle mi přišlo daleko stupidnější a přístupnější. Humor vyhrocen do takových nekorektních extrémů, že se nešlo nesmát. Jen teda fakt nechápu, jak to může Cohenovi pořád procházet. Blázen.