Tucker & Dale vs. Zlo

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Luxusní podívaná se skvělým nápadem. Takhle by se dal ve zkratce popsat tento film. Velmi jsem se u filmu bavil a nasmál jsem se až až. Ty různé vraždy,tak tomu se prostě nejde nesmát. Ústřední dvojce ztvárnila ty vidláky s maximálním přehledem a kolikrát mi jich bylo až líto,když se kolem nich zabíjeli ti študáci. Doporučuju všem co se chtějí pobavit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
No, ten nápad vůbec nebyl špatný, ale moc jsem se prostě nenasmál. Ikdyž velkou zásluhu na tom měl i příšerný dabing. Z tohohle námětu šlo rozhodně vytřískat mnohem, mnohem víc. 4.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7
První půl hodina je skvostná - takhle vtipné a kreativní zesměšnění základních klišé vyvražďovacích hororů jsem nečekal ani ve snu. Zbytek už je jen průměrně zábavná blbost, které postupně dochází dech a kreativitu střídá nepříliš vtipná tvůrčí křeč. Velké plus ale za Katrinu Bowden, která je snem každého vraždícího i nevinného individua na planetě - kvůli ní bych klidně i změnil tábor.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
V posledních letech asi jeden z lepších komediálních filmů. Děj je solidně humorný a dobře pobaví. Má sice své chybičky, ale nenudí. Vraždy jsou docela dobré a krve je zde dostatek. Jako komedie se toto povedlo.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
10
Nepamatuji si, kdy jsem se takhle, ne nasmál, ale nařehtal! Nechápu, že mi tento spektákl, tak dlouho unikal. Ale taky chápu, že si někteří, po jeho shlédnutí budou ťukat na čelo. Pro mě ale oddechová záležitost s originálním nápadem.
p.a.douch
p.a.douch
8 399 bodů
8
Jó, tak to bylo dobrý. Vyvražďovačka obráceně. Tudyk s Labinem byli oba perfektní. Oba doopravdy k politování. Partička študáků - to byli taky tupci. Vtipy jsou velmi dobrý. Eli Craig - bravo. Jak scénář tak režie dobrý dílko. Zasmál jsem se a pobavil.
Toren
Toren
5 185 bodů
8
Originální lahůdka v super namixované zábavě.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Místy vážně vtipné i přesto je dost zvláštní, že ten film vás sere úplně stejně jako horory ze kterejch si vlastně dělá srandu. Za absolutní majstrštyk považuju fór hned v úvodu a to "last chance station" nebo jak to tam bylo. Závěr byl vážně z těch slabších a dalo se z toho vytřískat sakra víc... Škoda, ale snad inspirace pro někoho dalšího. 60%
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Skutečně originální nápad na komedii. Je to plné černého humoru. Je to trhlé. Je to praštěné a je to neskutečně zábavné. Aneb: Pokud jste z amerického venkova tak rozhodně nikoho nezachraňujte. Může se vám to vymstít. Částečně se jedná o parodii na buranské, teenagerské vyvražďovačky. Bohužel tento film není moc známý. To neznamená že by nebyl dobrý. Škoda že na ČSFD je maximum jen 5* klidně bych přidal i šestou :)
kubas369
4 086 bodů
6
No já jsem se bavil protože film obsahuje pár skvělých nápádů a hlavně má správňáckou ustřední dvojici, která je oproti skupině zdegenerovaných studentů (nevadí stejně jsou tady jen proto aby každy zkapal jiným šíleným způsobem) naprosto v pohodě. Co tomu ale nejvíc škodí je délka filmu protože i 86 minut na tehle materiál je fakt moct.