Tajemství a smysl života

78%

Komentáře a recenze 115

Dle počtu bodů
DaPe
DaPe
6 bodů
9
Film byl fantastický, každý člověk by si měl z něho vybrat nějaké poučení, poselství....Úžasné zpracování, propojení hraného filmu s animací, dokumentem. Upřednostnila bych, aby zahraniční herci mluvili v mateřském jazyce + k tomu titulky. Film je třeba vidět rozhodně víckrát.
Monika R.
Monika R.
6 bodů
10
Měla jsem to štěstí, že jsem již 2x viděla tento nádherný film, který jako puzzle poskládává dílky, které mi chodí už dlouho do života. Děkuji tvůrcům za toto dílo a přeji mu, ať se dostane k co nejvíce lidem a aspoň trochu jim otevře oči a pomůže pochopit tajemství a smysl života.
Radek P.
6 bodů
10
Něco říci, předat ... se dá slovem, tónem, obrazem, ... dotekem, .. pózou .. a někomu jen pouhou myšlenkou. Spojit vše vjedno a nechat se unášet tou neskutečně krásnou práznotou a poznat i to, čeho jsi se bál.
Zas … a znovu … for ever.

Nikdy nechodím na youTube odpoledne, vždy až večer. Ale ve středu chvíli po poledni jsem prostě musel! V ten moment jsem byl pohlcen harmonií krásy a souznění.
Zas … a znovu … for ever.
Radek
Lucie Meškanová
Lucie Meškanová
6 bodů
10
Film jsem měla možnost vidět již ve fázi rozpracování a moc jsem se těšila na finální výsledek. Pro mne je tento film takové otevření dveří pro každého člověka do hlubin duše a ducha. Je to koncentrace poznání, otevření se novému vnímání a je výborně podáno skrze vztahový příběh. Pro mne je zde zásadní také téma odpuštění a přijetí, i kdyby lidé odcházeli i "jen" s tímto uvědomění a pohledem na svět - je to velký dar. Navíc koncentrovaná moudrost největších duchovních mistrů působí jako takové spojovací vlákna k novým uvědoměním. Mnozí vnímají, že tento film je živý a působí v každém dle jeho aktuálního nastavení a je svým způsobem léčivý a probouzející. Velmi doporučuji každému vidět a to nejméně 3x:) Je velmi zajímavé vnímat jak se v nás proměňuje vnímání a co si odnášíme z každého dalšího shlédnutí. Také si to ještě zopakuji. Děkuji Petrovi a celému týmu a jeho ženě Marušce a jejich rodině za tento unikátní film. Víme, že za každým úspěšným mužem a jeho činy stojí silná, milující žena - i o toto lze ve filmu vnímat. Lucie
Terka Martínková
6 bodů
10
Krásný den 🙂 Film je to nejlepší a nejkrásnější pohlazení po duši, které jsem kdy v kině zažila ⭐ Když člověk v něco věří, v něčem žije a následně to vidí zpracováno do úžasného příběhu, se spoustou jemu známých tváří, které v průběhu promlouvají k divákovi, nádhera. Film bude pro mnohé katalyzátorem ke změně a pro mnohé velikým léčitelem 💙 Z celého ❤ děkuji Petru Vachlerovi a všem, kteří se na filmu podíleli. V Ostravě na předpremiéře se opět uvidíme 🍀
Jana M.
6 bodů
10
Nemyslela jsem si ,že by někdo dokázal z tohoto tématu udělat tak kompletní a lahodný koktejl...autor se snaží díky besedam dovézt film k dokonalosti a to se mu myslím vede...krásné pohlazení pro duši...smysluplný film...doufám,že to je jen první vlaštovka...moc děkuji za krásný zážitek ❤️
MiliKa
MiliKa
6 bodů
10
Na předpremiéru jsem se těšila hodně dlouho. Viděla jsem několik rozhovorů s Petrem a koupila jsem si vstupenku, hned jak šla do prodeje. Film předčil všechna má očekávání, odehrává se v několika úrovních příběhu, vstupu do podvědomí, inspirace osobností z duchovního světa... Je to velmi hluboké a inspirující. Zkušenost se ale těžko předává. Člověk to musí zažít. Rozhodně ho chci vidět znovu, spousta věcí mi dochází postupně... Děkuji všem, kdo se na filmu podíleli.
Martina Paris
6 bodů
10
Petr Vachler je pro mě učitelem. Už jeho dokument Svědectví si zaslouží to největší poděkování za zvířecí říši a nyní další pecka k vysvětlení a seskupení do poutavého příběhu, jaký je smysl života. Je zde "celý svět" moudrých lidí a vše je řečeno jasně. Tento film zůstane pro generace a díky němu budou vyrůstat vědomější bytosti. Krásné herečky a čmelák je naprosto dokonale a vtipně animován. Čmeláka chci prosím jako plyšáka pro svoji 7 letou dcerku:-). Děkuji všem za toto dílo a nejvíc mě těšilo a klobouk dolů, že Petr Vachler byl u všech "před premiér" a osobní setkání s ním mi změnilo život, jako postupně mění film každého po shlédnutí. Odvaha, síla a velká láska je pro mě Petr Vachler. Pro Petra současného i pro toho budoucího ☀️❤️. S respektem Martina a rodina
serfi3
serfi3
6 bodů
10
Film samotný ,hudba, herci vše parádní , má to svůj půvab i jinak ...Donutí vás to přemýšlet, možná rozbrečí , možná rozesměje ,každopádně vás nenechá chladným ! Kdybych mohla někomu doporučit je jednu věc tak tohle ! Ale nečekejte že vám změní život, to můžete jen vy sami !
Sandra Pogodová
6 bodů
10
Nový film Petra Vachlera je nádherný dárek nám všem. Všichni se pídíme po smyslu života a hledáme jeho tajemství. Petrův film dává odpovědi na zásadní otázky velmi srozumitelnou a jasnou formou. Proto si každý z nás může najít poselství přímo pro sebe, které ve filmu najde. Film má mnoho vrstev, stejně jako život, proto jsem přesvědčená, že je dobré vidět ho dokonce vícekrát. Divák se dostane do větší hloubky při každém dalším shlédnutí. Rozhodně si tento filmový počin nenechte ujít.