Hellboy

77%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
farb
farb
2 064 bodů
8.5
Guillermo del Toro má Hellboye evidentně hodně rád, protože jestli bych měl z téhle adaptace vyzdvyhnout jednu věc, tak tu neskutečně přesnou, comics ctící Hellboyovskou atmosféru, která z toho přímo čiší.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
Skvělá komiksovka plná hlášek,akce a i nějaké té romantiky
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Povedený film se zajímavým dějem i příběhem.
Zajda.
Zajda.
548 bodů
8
Super komiksová akční jednohubka. Guilermo del Toro se zde opravdu odvázal, a tak vzniknul tento skvělý odpočinkový film. Hellboy je tu skvěle prokreslená sympatická postava a i ostatní postavy jsou tu docela dobře zpracované. Cgi je na rok 2004 opravdu na vysoké úrovni a akční scény po 17 letech stále nezaostávají. Scénář je na poměry komiksového filmu dost chytrý a ještě k tomu film utíká jako voda. Proto nemůžu udělat nic jiného než film doporučit. Jediný důvod proč jsem nedal 5 hvězdiček je úvod, který podle mě mohl být zkrácen na 5 minut. Hellboy je výborný komiksový film, který dokáže uchvátit i po sedmnácti letech od odbití své premiéry 8/10
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Hellboy mě filmově potěšil. Hlášky jsou dobré. Skvělý záporáci. Efektné skvělé provedení.
Blueknight
376 bodů
9
Tak tohle je dobrý kandidát na kultovní film. Ron Perlman a jeho charisma dokonale vykreslili Hellboye. Jsou tady jedny z nejkultovnějších hlášek co jsou. Na hlavní záporákovy jde poznat že je opravdu zlý což se v dnešních filmech často nevidí kdy záporáky skoro parodují. No prostě skvělej film snad jediná špatná věc je to že tam je občas až moc nepřehledného CGI.