Seznamte se, Joe Black

79%
Seznamte se, Joe Black

Mediální magnát William Parrish si užívá života plnými doušky. I pro něho i však jednoho dne příjde Smrt. Ta mu ale udělá zcela vyjímečnou nabídku - časový odklad za možnost přiučit se něco o lidech. V podobě sympatického světlovlasého mladíka, který si říká Joe, tak Smrt vstoupí nejen do Parrishova života, ale i do života jeho krásné dcery. Tím, že se dívka do Joea zamiluje, se vše mění. Smrt v lidském těle poznává, co je to láska a hrozivá osudovost budoucnosti náhle dostává pro všechny nový rozměr.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9.5
S Joe Blackem jsem se seznámil a jen o malý chloupek mu uteklo 100%. Film,který je schopen ve vás vyvolat dvě tak rozdílné emoce jako je radost a smutek bez sebemenšího zaváhání a to v rozmezí jen pár minut. Zase to musím napsat,ale Pitt je opět skvělý,tentokrát jako smrt.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
9
Jedinečný film s jedinečným hereckým výkonem Brada Pitta. Film může je stěží někoho nechat bez emocí, ať už je rozčarovaný, nebo smutný, či konsternovaný. Je to prostě film, který po shlédnutí v člověku něco zanechá. Anthony Hopkins - no comment, brilantní, role mu byla přímo ušita na míru. 90%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Nejlepší nudný film všech dob. Strašně rozporuplný, ale pro mě stále příjemný zážitek, pro který ze sebe vymáčknu čtyři hvězdy. A 70%.

Dodatečné informace

Původní název:
Meet Joe Black (více)
  • USA Seznamte se, Joe Black
  • USA Meet Joe Black
  • USA Rencontre avec Joe Black
  • USA Upoznajte Džoa Bleka
  • USA Знакомьтесь, Джо Блэк
Premiéra v ČR:
7. 1. 1999
Země původu:
USA
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
142,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Seznamte se, Joe Black je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch