Terminál

78%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
limeta
limeta
5 179 bodů
7
Zajímavé téma, ale děj mě prostě nedokázal vtáhnout i přes dobré herecké obsazení
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Nádherný film o skvělém člověku, který zůstal na letišti. Originální nápad, který podtrhuje skvělý výběr herců. S nádhernou Catherine Zeta-Jones a dokonalým Tomem Hanksem dokáži strávit nejedno odpoledne.
Floridsky
4 376 bodů
8
Duo Spielberg a Tom Hanks nikdy nezklame. Výborná první polovina, pak se to zvolnilo a přišla romantická linka, která tedy již tak parádní nebyla, ale i tak jde o film, který si těch 5 zaslouží a nejde o žádný Spielbergův slabší kousek. 9/10
kubas369
4 086 bodů
10
Tom Hanks by udělal snad i z ho... zlatý důl. Ten chlápek prostě umí, proto je mu člověk ochoten, kde co odpustit a napálit mu plnej počet
Mikik4444
3 911 bodů
10
Ten film je prostě perfektní. Je v něm obsaženo od všeho něco a krásně promítá lidské povahy … prostě člověka jako takového v mnoha podobách což herci perfektně ztvárňují. O Hanksovi ani nemluvě, to je prostě Hanks.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Nastoupil jsem na palubu této romantické komedie v podání Toma Hankse a s jeho prvotřídním hereckým výkonem jsem plul přes nejklidnější plavbu v nočním tichém a tajuplném moři,kdy se vlny odrážely od lodi.Já jsem se blahem držel kormidla s prožitkem a originalitou příběhu.Výborná režie Stevena Spielberga jde vidět,že s Tomem Hanksem to pasuje od první klapky.O dokonalé spolupráci Hanks-Spielberg jsme se mohli přesvědčit už ve filmovém veledílu Zachraňte vojína Ryana.Janusz Kaminski-Spielbergův dvorní kameraman odvádí dobrou práci a John Williams-Spielbergův dvorní hudební skladatel dodává vynikající hudební doprovod rozzářených hvězd na obloze,pro tichou a ničím nerušenou plavbu.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Terminál je skvělý film s krásnou Zeta Jones a Oscarovým Tomem Hanksem.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Terminál je jednoduše půvabný a příjemný filmeček. Ač samotné téma je víceméně varující a konečně inspirováno i skutečným příběhem a najdeme zde mnoho ukázek absurdity systému, Spielbergova naprosto charakteristická milá režie stejně jako výkon Toma Hankse navozují jednoznačně milou atmosféru.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Z nevinného filmu se dokáže vyklubat báječný film.