Iron Man

83%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Opravdu jsem byl velmy překvapen protože jsem čekal co stoho bude a dočkal jsem se konečně realistického hrdiny od marvelu MP-15 je fakt že se zde sničím nemaže a ukazuje že ironmam je povedená akce a Robert Downey Jr. se do role skvěle zažral.Ale přeci konec realističnost vůbec ale je fakt že občas dost pokulhává i jinde ale jinak dobry.
hp24
2 833 bodů
0.5
Jsem jediny, kdo uz ma tech americkych "pohadek pro dospele", ve kterych si lidstvo neumi pomoci samo a vzhlizi k nadprirozenym nesmrtelnym hrdinum, po krk???!!! Hrdina, ktery ma nejake atomove jadro (jeste zbyva vyresit uloziste jaderneho odpadu), ktere ho pohani...... porad na stejne brdo - Superman, Spiderman, batman, CAtwoman, bla, bla, bla.... To je okruh filmů, kteremu se neda pridat jina nalepka nez "stupidni brak". Jasne, hyba se to, je to barevne... ale kvalitni film to neni a nebude.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Akoby nemohol nosiť tričká a košele na tej blbosti, čo mu trčí z hrudníka, nie, on si na nich spraví dieru... :-) Kapitalistický realizmus.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 263 bodů
8
Pro mě první film z MCU, i když jako první je chronologicky daň neuvěřitelný hulk. Postava iron mana vlastně byla přímo napsaná pro Roberta Juniora,scenar perfektní audio vizuální stránce na rok 2008 velmi dobře zpracované, je to vtipné je to zábavné a stopáž je tak akorát,80 procent jako samostatný film. 85 procent jako fi v rámci MCU.. Rozhodl jsem se to hodnotit 2krat,jako samostatný film a i tak jak film zapadá do MCU serie
Kuca25
2 132 bodů
10
Tohle je dokonalá ukázka jak má vypadat sólový komiksový film. Iron Man odstartoval filmový vesmír marvelu a díky tomu že byl tak zdařilý je teď na světě tolik pokračování. Pro Downeyho je role železného muže jako stvořená. Nedokážu si představit že by Iron Mana hrál někdo jiný než on. Zápletka filmu je taky vynikající, všechno do sebe hezky zapadá. Myslím si že lépe Marvel ani začít nemohl.
karlik4801
1 942 bodů
10
Komiksovka plná hlášek i akcí. Neumím si představit jiného Starka než je Robert Downey Jr., z tohohle Iron Mana to prostě vyzařuje. Zrození Iron Mana bylo ztvárněno uspokojivě. Škoda suchého camea Stana Leeho.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
8.5
Za mě je prostě Marvel kolos, který už nikdo nezastaví. A Iron Man to začal (ofiko byl před ním Hulk, ale toho neberu vážně). Iron Man, neboli Tony, nás drží až do dneška. A každý superhrdina musí mít začátek a ten jeho začal právě v roce 2008. Zajimavý příběh, vtipný Robert jr. a začátek obrovského vesmíru Marvel. Toto já prostě rád.
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Tak tenhle plechový chlápek ví, jak se otvírají konzervy. Magnát ve zbrojním průmyslu unesen teroristy, kteří chtějí jeho vědomosti k sestavení raket narazili když ho nechali při slabém dozoru. Sestrojíl si obleček (na míru mu padnul sice až když unikl) a s ním si konečně uvědomil že na světě není sám a měl by se taky starat o blaho ostatních.