Pod toskánským sluncem

65%
Pod toskánským sluncem
Plakát traileru

Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii POD TOSKÁNSKÝM SLUNCEM s Diane Lane v hlavní roli (nominovaná na Oscara, Nevěrná, Perfektní bouře). Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou.




Sheldon
Sheldon
16 069 bodů
7.5
Snímek je adaptací stejnojmenného úspěšného knižního bestselleru Frances May vycházející z jejího skutečného životního příběhu. Film sází na sympatickou hlavní hrdinku v podání Diane Lane, romantiku pro různé věkové kategorie a humor vycházející ze střetu kultur, ale nebyl by to Hollywood, aby nebyl mezinárodně srozumitelný, takže je to střet starého a nového. Film byl nominovaný na Zlatý globus pro nejlepší ženský herecký výkon Diane Lane a americká asociace filmových výtvarníků film nominovala za nejlepší výpravu v současném filmu toho roku.
ZkuKol
12 290 bodů
6
Mám rád tyhle sluncem prodchunté, po středomoří vonící filmy, žel zde vinou ať už předlohy nebo scénáře je tato atmosféra neustále narušována stokrát opakovanými motivy, které často ani nejsou režijně zvládnuty. Diane je opět nádherná, italští herci plní své figurky, ale ostatní (i když často vinou sterilního děje či dialogu) nestíhají. Přesto přeze všechno, s dobrým vínem a v příjemné společnosti, se jedná o slušnou zábavu, !ale! jen na jedno shlédnutí. PS: prosím ani se nepokoušejte srovnávat s A Good Year, ten hraje tak o dvě soutěže víš.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
nie tak ofenzivne otrasne ako "eat, pray, love" ale stale film ktory sa zameriava na tu istu cielovu skupinu. prostredie je uchvatne (toskansko je nieco uzasne) a dokonca par vedlajsich postaviciek je zabavnych, ale nie som dost zena aby som si film na plno vychutnal...

Dodatečné informace

Původní název:
Under the Tuscan Sun (více)
  • Itálie Pod toskánským sluncem
  • Itálie Under the Tuscan Sun
  • Itálie Bajo el sol de la Toscana
  • Itálie Pod toskánskym slnkom
  • Itálie Sotto il sole della Toscana
  • Itálie Sous le soleil de Toscane
  • Itálie Unter der Sonne der Toskana
Země původu:
Itálie, USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
58,88 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch