Mamma Mia!

69%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Matryoska
1 165 bodů
6
Je to krásné, prosluněné zpívá k tomu ABBA. Dost se to podobá vzpomínkám na první diskotéky i s tím že je ten příběh vlastně špatný celkem o ničem.
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
8
Tenhle film je spíše pro ženské, ale stejně je to guilty pleasure, kterou si jednou za čas rád zopakuju, ale teď už asi spíš pod vlivem alkoholu, protože s odstupem času mi ten film přijde víc a víc cringe, ale furt je to guilty pleasure.
Milena107
729 bodů
10
Mí oblíbení herci všichni pohromadě. Úžasná a pěvecky velmi nadaná Meryl Streep zkrátka nemá chybu, a což teprve krasavci Pierce Brosnan, Colin Firth a neméně charismatický Stellan Skarsgard, na všechny se krásně dívá a oni si své party v muzikálu krásně užívají. A stejně tak si je užívají diváci, kteří milují hudbu a písně skupiny ABBA. Tento film se dá pro fanoušky sledovat znovu a znovu a neomrzí.
marvan
marvan
616 bodů
9
ABBA je zkrátka jen jedna, Meryl Streep taky. Viděla jsem film i divadelní muzikál, anglická verze, ne česká...jo ! Na léto ideálně a pak hurá na ostrov Skiathos.
Marolanda
50 bodů
10
Musím přiznat, že mě překvapilo, kolik lidí zde film pobuřuje. Mne se opravdu moc líbil a texty písní mi přišly nenásilně zakomponovány do příběhu. Zároveň mě uchvátilo prostředí, v němž byl muzikálový dej natáčen a co se týká hereckých výkonů - obsazení mi přijde velmi nadprůměrné. Za mě určitě velké doporučení
karoli
15 bodů
skvělý film, optimistický