Gojira vs. Desutoroiâ

71%
Gojira vs. Desutoroiâ
Plakát traileru

V tomto díle hrozí Zemi katastrofa, která by měla za následek zničení celé planety. Godzilla se totiž hrozivě zahřívá, což by mohlo zapříčinit její protavení se až k zemskému jádru. Vojáci se pokoušejí monstrum ochlazovat až se ho povede zmrazit. Ale město je napadeno zmutovanými obludami a obřím monstrem Destroyerem. Na pomoc proti tomuto zlu přichází mládě godzilly, ke kterému se připojí i znovuprobuzená Godzilla. Nastává tak boj s monstry, ale i dřívější problém - Godzilla se stále zahřívá.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Ale jo. Přehřívající se Godzilla nabízí pěkné vizuály a přes nesmyslnou stopáž jsem se nudil jen místy. Godzilla se našel a trvalo mu to jen asi dvacet filmů - takže jo, už se na to dá koukat. Není to zázrak a bohužel to upadá do zdlouhavosti, ale budiž.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
8
22 / GODZILLA VS DESTOROYAH (1995) HEISEI ERA 1984-1995. Bravo...Po dlhej dobre dokázali vytvoriť plnohodnotný Godzilla film. Výborný film a to myslím vážne pretože dlho som nevidel Godzilla film u ktorom by som aj uronil slzu a naozaj sa bál. Hororová atmosféra na začiatku filmu bola fajn ale dizajn Destoroyaha bol trocha divný, inak ako záporné monštrum parádna. Dizajn Ohnivej Godzilly úžasný, za mňa určite lepší ako z roku 2018 a aj Godzilla Junior tu hrala celkom veľkú rolu a bolo mi dosť smutno keď zomrel. Vôbec som sa nenudil, vydarený koniec, výborný začiatok a celkový výsledok je super. Takto má vyzerať súboj v tomto filme aj keď špeciálne efekty sú celkom dobré ale na rok 1995 dosť pozadu. Jednoducho bomba! HODNOTENIE: 8/10


Dodatečné informace

Původní název:
Gojira vs. Desutoroiâ (více)
  • Japonsko Gojira vs. Desutoroiâ
  • Japonsko Godzilla gegen Destoroyah
  • Japonsko Godzilla kohtaa destroyahin
  • Japonsko Godzilla vs. Destoroyah
  • Japonsko Godzilla vs. Destroyah
Země původu:
Japonsko
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
18 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Gojira vs. Desutoroiâ