Plánujete výlet do Japonska? Pak nesmíte minout Godzilla-hotel!

Japonsko je země neomezených možností. Můžete si tam koupit umělé nohy, které Vám zajistí společnost v osamělých dnech, spát v metru ve stoje, zakouřit si v nekuřácké restauraci nebo skočit do hotelu inspirovaném slavnou Godzillou (respektive Gojirou, ať držíme domácí označení). Nový třicetipatrový hotel, z jehož pokojů je vidět obrovská hlava Godzilly, nabízí v tématice nejen obývací pokoje a ložnice apartmánů, ale i toalety. Hotel nese název Gracery a je umístěn vedle kina Toho, které je zaměřené právě na filmy s tímto tvorem (a jde současně o jméno společnosti, která Godzillu stvořila). Jde o jednoznačně povinné ubytování pro každého filmového nadšence.
Nejluxusnější místnost Godzilla Room stojí 334 dolarů (pracovní dny), případně 417 dolarů (víkendy, svátky) a nabízí všemožné rekvizity (včetně obří ruky nad postelí, která "proráží" strop a stěnu. Hotel má nicméně i cenově přístupnější pokoje a to za 125 dolarů na noc, z nichž má návštěvník přímý výhled na obří hlavu monstra.
Hotel funguje od února, teprve až 24. dubna ale otevírá brány široké veřejnosti. Doufejme, že půjde o jednu ze zastávek dokumentaristy Františka Fuky!

Související tituly


Související videa


Související články