Antikrist

69%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
mojmir.sedlacek
6 062 bodů
8
Já nevím. Chápu to tak napůl, vizuálně se mi to líbilo a celkově mně to bavilo. Tak dávám čtyři hvězdy a děj se vůle Páně (...nebo toho druhého?)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Film ve kterém je vše, ale už ho nikdy nechcete vidět. Přesně takový jsem měl pocit po dokoukání antikrista. Skvělý zážitek na který budu ještě dlouho vzpomínat, ale znova už na to koukat nebudu. NIKDY.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Neuvěřitelně nechutná blbost. Takový porno pro úchyly a jiná individua. Nehodlám tomu dát ani puntík i když Antikrist zaujal několika skvělými záběry. V jedné větě. Hezky natočená nudná a nechutná sračka která "blbcům" jako jsem já neřekne vůbec nic. Už nikdy víc (jinak souhlasím s Malarkey až na hodnocení) 5%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
50% procent jen pro to, že nevím kolik tomu dát, a taky že je to úplná magořina o sebepoškozování, ale skvěle natočená, vynikající kamera, hudba, skvělí herci, úvod natočen úplně úchvatně, profesně naprosto v pořádku. Kdo si chce vyzkoušet, co vydrží a kam až sahá bolest a nemoc, tak prosím...já tu chybu udělal, že jsem se na to podíval :).Jinak nevím, na první dobrou, co to mělo hodit. Nakonec i Lars von Trier říká : "logiku a se sebeovládání jsem z tohot filmu skoro vyloučil." Chápu, že film může mít i skvělé hodnocení a určitě jej jen tak nevygumujete z hlavy.
  • dá se tomu dát i zásadně víc %
  • dá se tomu dát i zásadně míň %
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
10
Během filmu se mi těžko dýchalo. Depresivní atmosféra, pekelné obrazce, úchvatné záběry, labyrint myšlenek, temné zvuky a objevení v sobě něco démonického. Dech beroucí zpomalené záběry jsou ukázkou Trierova umění a otevřel nám dvířka do jeho démonické duše (do jeho vnitra nahlédneme v plném rozsahu, je to dlouhá temná cesta, která v nás zanechá následky). Willem Dafoe už má tvář maniaka a Charlotte Gainsbourgová zaslouží velké ocenění za její výkon (neuvěřitelné co všechno herci dělali na příkaz Triera). Film, který nechce nikdo vidět podruhé. Démonické, nadpozemské.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
10
Mysticky alegorické a kruté.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
6
Nejlepší antikoncepce.
beseda
beseda
1 931 bodů
9.5
Mé hodnocení: 87%. / Viděno: (08.07.2009 - 44. MFF KV/Thermal - Velký sál).
kocka-kockova
338 bodů
10
Úžasný film. Dokonalá psychologie postav, dokonalá kamera. Už je to nějaký pátek, co jsem to viděla, ale to je film, na který se nedá zapomenout.