Zakázané ovoce

66%
Zakázané ovoce
Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Zakázané ovoce je takovým pohodovou krimi komedií ve které se navíc dobře kouká na Jennifer Lopez a pro ženy tu je zase Geroge Clooney. Občas mi přišlo,že se snímek táhne a větší tah na branku by rozhodně neuškodil. Na jedno podívání ok, ale už víckrát ne.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
George Clooney versus Jennifer Lopez. Zkušený lupič versus agentka FBI. Lupič se se svojí partou snaží ukrást diamanty v hodnotě pěti milionů dolarů a agentka jim je v patách. Různé okolnosti jejich setkání však zapříčiní, že to mezi nimi i zajiskří. A teď jde o to, jestli toho lupič zneužije a jestli agentka poslechne své city a nebo zůstane profesionálkou ve své pozici. Lehká černá komedie na pomezí akce a romantismu, kde je sexuální napětí mezi oběma aktéry na celém příběhu ten nejvýraznější aspekt. A kupodivu to funguje. Krapet rušivý je jen styl vyprávění. Nejedná se o plynulý příběh, ale o vyprávěnku velmi často protnutou flashbacky. Příběh bez dramatického napětí s občasnou akcí často dotýkající se hranice romantismu. Tu však jedinkrát nepřekročí, takže se vše přísně drží na pomezí obyčejného popkornového bijáku. A tak se jedná o nenáročný odpočinkový film, ve kterém si své najdou jak pánové, tak i dámy. Jeden k druhému však musí mít respekt, jinak ten film prostě bavit nebude.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Taková příjemná oddychovka.

Dodatečné informace

Původní název:
Out of Sight (více)
  • USA Zakázané ovoce
  • USA Out of Sight
Premiéra v ČR:
3. 12. 1998
Země původu:
USA

Powered byJustWatch