Vetřelci

87%

Komentáře a recenze 84

Dle počtu bodů
Ryashi
39 bodů
10
bodů) RolandBones Jedno z nejzásadnějších děl Sci-Fi/Hororové tvorby je stále v plné síle i téměř po čtvrt století.Žádné další pokračování se už nedokázalo srovnat s tímto filmem.Skvělé,ano skvělé.A hlavně nezapomenutelné.To je ten film z kterého jsem měl jako malé dítě noční můry,přesto jsem ho sledoval s nezdolnou pravidelností.Povinost pro každého fanouška Sci-Fi
miki69
32 bodů
9.5
Pravidelně se k filmu vracím. V prodloužené verzi nemá chybu.Zatím pro mě nejlepší sci-fi z éry 80-tek.
gdoa
30 bodů
10
Skvělý kultovní film s mojí oblíbenou Sigourney Weaver. Úžasné scifi, skvělá atmosféra a napnuté nervy. Prostě super.
Rozpoloženec
Rozpoloženec
19 bodů
10
Fullka so všetkým všade. Dokonalosť sebe sama, poctivosť a perfekcionizmus je základ tohto spektaklu. James chcel viac , viac urobil, viac sme dostali. Myslím , že viac než dost. Tu to malo ostať a zakotviť.
  • Vsetko čierne biele viditeľné a neviditeľné.
  • Nič
Maulor
Maulor
15 bodů
9
Po několika letech odkládání jsem se konečně podíval na druhé pokračování jedné z nejslavnějších sci-fi frančíz na světě, a jak hloupé ode mě bylo, že jsem se na tento film nepodívál, již dříve. Jedním slovem geniální! James Cameron dokázal něco, co se povedlo (možna i povede) opravdu malé sortě lidí, a to natočit fungující pokračování, které nejen, že původnímu dílu vůbec nedělá ostudu, ale naopak ho ve spoustě momentech dokonce překoná. Za zmínku rozhodně stojí brilantní práce s atmosférou a set desginem, se kterým má Cameron nesmírné zkušenosti. Ten pocit stísněnosti a překvapení na diváká číhá na každém rohu a je to zkrátka jedinečný zážitek, kdy se krásně mísí prvky hororu, akce, naděje a místy i nezapomentulných dialogů. Rozhodně si tento kousek s odstupem pustím na dalších několik večerů a možná i zvednu celkové hodnocení o další bod, zatím však zasloužených 9/10.
hynek-seidl
10 bodů
10
Super pokračování
xhal
9 bodů
10
nejlepsi