96 hodin

81%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Medúska
Medúska
947 bodů
8.5
Napínavá akční krimi. Fakt dobře Liam Neeson před kamerou ukázal, že ještě nepatří do šrotu.
hrona
615 bodů
10
Akcí nabitý thriller je jednoduchým příběhem, o který se pokouší kde jaký režisér ať už úspěšně, či ne. Ovšem s jakou nápaditostí, obsazením a dějem samotným přišel Pier Morel, před ním klobouk dolů. Po úvodních deseti minutách Vás film nenechá ani na vteřinu vydechnout. Překvapujících a bojových scén, si zde divák užije hojnosti. K tomu všemu dominuje vynikající Liam Neeson, který si v tomto filmu evidentně zahrál opravdu s velkou chutí.
Dubínka
577 bodů
9
Tenhle film má velmi svižné tempo kdy se ani jednou nenudíte. Akční scény jsou skvěle natočené a vůbec nevadí, že příběh tohoto filmu je ohraný a značně béčkový, snímek vás totiž nenechá ani nachvíli vydechnout. Liam Neeson se do role drsného, pořádně naštvaného a starostlivého táty hodí výborně a celým filmem se probije tak že mu stále fandíte. Podle mně jde o jeden z nejlepších akčních snímků posledních několika let.
Dzany
Dzany
408 bodů
9.5
100% - To není jen další z řady bezduchých vyvražďovaček a to rozhodně není další nesmrtelný hrdina. To je politické, akční drama s prvky thrilleru a to je Liam Neeson v roli vycvičeného ochránce / zabijáka, kterému uvěříte každý pohyb (a hlavně úder). Bezkonkurenčně nejlepší snímek tohoto žánru.
TadeášzČeska
TadeášzČeska
93 bodů
8
Skvělý akční film, film mě bavil a i když mohl být delší mě to nevadilo a neberu to jako mínus a je to dobře, film má dobře našlápnuté tempo a film utíká rychle Kdyby film vyl pomalejší méně by mě to bavilo. Příběh byl krásně zpracováný a povedl se krásně film ukončit. Herecké výkony Liama Nelsona byly skvělé a soundtrack též. 8,5/10
M. McHart
M. McHart
83 bodů
9
Dovolil bych si oponovat "béčku", protože v evropském vnímání normální skutečnosti je to prostě áčko se vším, co má mít. To nejde nevidět.