Tři oříšky pro Popelku

84%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
Pajmen
1 204 bodů
10
Krásná pohádka a zde se filmaři opravdu trefili. Umouněná Šafránková, pyšný Trávníček a role macechy se ujala herečka z Deutschlandu... Tady padla ruka do rukávů jak na míru ušitého. K tomu zpívá legendární Karel Gott v doprovodu geniální hudby Karla Svobody. Zkrátka, toto je český klenot.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
10
A došlo i na naši Popelku, teď dostala nádherný barvy, lepší hudba a překrásný detaily, po procesu oživení se z ní stalo něco více než jen klasika, tento krok potřebovala k dokonalosti a to se vydařilo, gratuluji všem co na ní pracovaly a všem co jí vylepšily... opravdu překrásné... nic se jí nemůže rovnat…
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
9
Klasická pohádka o které není třeba pochybovat. Vlastně není co dodat.
marvan
marvan
616 bodů
10
Pohádka, která patří k vánocům jak v ČR, tak i v Norsku, Německu a jinde, už svoji krásnou zimní atmosférou okolo zámku Moritzburg a jinde.
Lukashyvl
588 bodů
9
Jedna z nejlepších českých pohádek.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
10
Krásný a datu vytvoření odpovídající film jako další Česká vánoční klasika
keddie
446 bodů
10
Dnes už klasická vánoční pohádka. Úžasní herci, velká výprava, nádherné melodie. Filmu určitě prospělo zasazení do zimního období se spoustou sněhu, to ten film navíc odlišuje od ostatních. Z dnešního pohledu možná trochu ruší předabování německých herců. Pro ty, kterým se okoukala: nesmíte a si na ní každé vánoce koukat ;-)
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Jedna z mých nejoblíbenějších pohádek! :) Vánoce bez ní prostě nejsou. I poté, co jsem ji viděla milionkrát, tak mě pořád baví se na tuto pohádku koukat. Objevují se zde skvělé hlášky a komické situace. Libuše Šafránková taky hraje skvěle :)
zuz
zuz
395 bodů
10
Pohádková klasika,která nemá chybu.Dobré herecké obsazení z preceptora fakt nemůžu.Popelka je nádherná a Dora taky není tak hnusná což je podle mě špatně.Jako malá jsem si vždycky přála mít Juráška.A hudbě taky není co dodat nezapomenutelný Karel Gott i zpěv Libuše Šafránkové.
dana-hrozkova
318 bodů
9
Naprostá klasika :-) Jedna z výpravných pohádek a velkým množstvím vynikajících herců, krásná muzika. Filmu moc prospělo, že je natáčen v zimě, dodalo mu to další kouzlo a pasovalo ji na královnu vánočních pohádek. Pro ty, kdo ji má okoukanou, protože je vysílaná každý rok: nemusíte na ní každý rok koukat. Ale jestliže stejně koukáte, tak asi proto, že je prostě úžasná ;-)