Tři oříšky pro Popelku

84%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
byland
309 bodů
10
Krásná pohádka
Stoupa34
270 bodů
10
Příběh, který milují nejen děti, ale i dospělí. Která holka nechtěla být alespoň jednou v životě Popelkou? Milý, srdečný příběh o tom jak i umouněná a odstrkovaná cácorka může zazářit a stát se princeznou. Nepatřím k těm co by bez této pohádky neměl krásné vánoce, ale patřím k těm co se rád na Tři oříšky pro Popelku podívá. Mám rád klasické pohádky, nikdy jsem nepřišel na chuť těm moderním, ve kterých nejen, že chybí ono kouzlo a romantika, ale ještě ke všemu blbnou dětem hlavy. Tři oříšky pro Popelku jsem hltal jako malý kluk, jako puberťák a kouzlo pro mě má i dnes kdy jsem sám tátou.
  • krásný příběh
  • kouzelná hudba
  • výborné obsazení
petas.sl
234 bodů
9
ceska pohadkova klasika na kterou si vzdy rada udelam cas a ktera nesmi chybet pri oslavovani svatku vanocnich. na Karla Gotta si vzdy rada zazpivam a posloucham pisen kde pak ty ptacku hnizdo mas. znam jiz temer nazpamet. budme hrdi na tuto pohadku!
milada-horka
milada-horka
223 bodů
10
Tahle pohádka snad nenechá chladné jediné dítě, ani dospělého. Disneyho kreslená verze není vůbec špatná, ale na naši popelku nemá ani omylem. Vynikající obsazení od Libušky Šafránkové, Vladimíra Menšíka přes Pavla Trávníčka až po Helenu Růžičkovou a další herce.
kominice
205 bodů
10
Kouzelná pohádka. Krásně natočená, s úžasným hereckým obsazením, nesmrtelnou hudbou. Ne, nepotřebuji tuto pohádku, abych měla krásné vánoce. Vítám tuto pohádku jako pohlazení po duši - během celého roku. Vždyť ten kouzelný příběh se ani omrzet nemůže.
catherineduboise
185 bodů
10
Jedna z nejkrásnější českých pohádek. Nedokážu si bez ní představit Vánoce a kdykoliv ji dávají v televizi, ráda se podívám znovu a znovu, i když vlastně dokážu skoro celý film odříkat zpaměti. Skvělé herecké obsazení, skvělá režie. Celkově prostě bomba!
renata-kamenska
renata-kamenska
138 bodů
Prostě krásná pohádka na kterou se člověk múže koukat pořád a nedá se nekoukat Libuška i Pavel jsou nej herci a moc jim to tenkrát slušelo prostě pohádka která nesmí bejt zapomenutá tak snad bude v televizi každé Vánoce a ne jen ale i mimo jen tak pro radost těch kteří ji mají rádi takže Popelka je prostě krásná pohádka pro všechny kdo mají rádi pohádky ty naše.
Eyesight
90 bodů
9.5
Je jen málo pohádek, které si nechám ujít - těch, které s železnou pravidelností opakuje televize každý rok na Vánoce. Patří mezi ně i Tři oříšky pro Popelku. Klasika se vším všudy a narozdíl od těch starších (Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou na čele, Sůl nad zlato) i s nezapomenutelnými melodiemi!
  • příběh, hudba, herecké výkony
  • nic
alyx
27 bodů
10
Klasika. Není co dodat. Nádherná Popelka, super Jurášek a exteriéry jedna radost.Bez ní by nebyly Vánoce.