Bunkr smrti

55%
Bunkr smrti
Bunkr smrti

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Cíl mise se ale změní z "ochrany" na "přežití", když všichni odkryjí hrůzostrašné experimenty prováděné nacisty na vlastních vojácích. A ke všemu "někdo" v bunkru přežil.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
Hororový příběh bez potoků krve a usekaných částí těl, zato s budovanou temnou atmosférou, které je tu dosytosti. Nechybí napětí, i když ne razantní, ale bohužel, místy jakoby to ztrácelo dech. Dějství se zkrátka ne a ne pohnout dál.Koncept příběhu je však vystavěn dobře a faktem je, že i na základě různých teorií či konspirací, co se týče nacistických experimentů. Snímek se drží starších postupů, takže vypadá staromódně a dosti klaustrofobicky. Jsou lepší podobné snímky, ale ani tento zase není o tolik horší, aby se mohl zatracovat. A tak tu máme další příběh o nemrtvých nacistech, skupině žoldáků a hrůzu budící bunkr děsu plného tajemství.
lamps
lamps
15 156 bodů
3
Nezáživné hororové béčko, které mrhá kvalitním námětem nanejvýš trestuhodným způsobem. Už když se řekne nacistické experimenty, tak mi trochu přeběhne mráz po zádech a představím si to nejzvrácenější a nejkrutější lidské jednání, ovšem Steve Barker, jakkoli měl jeho příběh zajímavou myšlenku a jasně stanovený cíl, nedokázal vtisknout dané látce ani z poloviny tak hororovou tvář, jak bych původně očekával. První dvě třetiny jsou zcela nezáživné a zdlouhavé, ovšem alespoň udrží diváka v pozornosti díky rostoucímu očekávání směrem ke klíčové pointě, kterou ještě přiostří pár zajímavých úmrtí a jeden přeživší "pokusný králík". Ale jak jsem se v průběhu snímku nudil, tak mě samotný závěr naprosto otrávil a sledovat bezduché střílení do armády nesmrtelných vojáků považuji od Barkera po té pečlivě budované atmosféře za velký podraz. Zklamání, s výjimkou vcelku povedené Brettovy hudby opravdu není o co stát..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Předělávka Bunkru z roku 2001 je dokonalá. V tomto podání je mi sympatičtější. Napínavý příběh. Zajímavé odhalení nacistického tajemství. Dobrý horor.

Dodatečné informace

Původní název:
Avance del más allá (více)
  • Velká Británie Bunkr smrti
  • Velká Británie Avance del más allá
  • Velká Británie El búnker
  • Velká Británie Outpost
  • Velká Británie Outpost - Zum Kämpfen geboren
  • Velká Británie To fylakio
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bunkr smrti