Rozpuštěný a vypuštěný

82%
Rozpuštěný a vypuštěný
Pražský policejní inspektor Trachta a jeho nezkušený praktikant Hlaváček pátrají po záhadně zmizelém továrníkovi Bierhanzlovi. Jeho továrna se zabývala výrobou vyhlášené masti pro růst vlasů. Pan továrník však náhle nečekaně zmizel - zůstalo po něm jen pár osobních věcí. Při pátrání narážejí Trachta s Hlaváčkem na spoustu paradoxů. Podaří se jim zjistit, že většina mužů, kteří si svoji plešatost u pana továrníka léčili, po úspěchu také zmizela - vždy ale poslali pohled, že s novými vlasy začínají nový život někde jinde. Pátrání vrcholí v tajuplném sanatoriu...



Pete69
Pete69
29 102 bodů
9
Mám SmoljakoSvěrákovky prostě rád a ani Rozpuštěný a vypuštěný není výjimkou. Podle mě vrcholná role Jiřího Zahajského. Skvělý Rudolf Hrušinský, který vnáší trochu toho rozruchu do děje. Hláška: Kachny. zlidověla. Pro mě skvělý kousek, který mě vždy potěší.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Nechápu tak úplně smysl filmu, když záznam původní hry je o řád vtipnější. Ale když už je, tak proč se na něj nepodívat a neužít si ho. Už jen kvůli té chudince, co tu pohlednici nosila také u srdce.
Fingon
16 886 bodů
4
Kachny... Kachny... Kachny... tohle je prý dobrý film... taky kachna.


Dodatečné informace

Původní název:
Rozpuštěný a vypuštěný (více)
  • Československo Rozpuštěný a vypuštěný
  • Československo Dissolved and Effused
  • Československo Rozpustený a vypustený
Premiéra v ČR:
1. 1. 1985
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch