Dallas

36%
Dallas
Sága rodu Ewingů, bohaté dobytkářské rodiny na čele s patriarchou Johnem Rossem (Jockem) Ewingem, který byl zakladatelem naftařské společnosti Ewing Oil. Jeho žena Eleanor (Miss Ellie) se oddaně stará o rodinné sídlo Southfork Ranch. Nejstarší syn John Ross (J. R.) Ewing je neomezeným vládcem rodinné firmy Ewing Oil, kterou řídí železnou rukou. Oženil se s bývalou Miss Texas, Sue Ellen Shepardovou, která trpí jeho nevěrami a uchyluje se k alkoholu. Bobby je nejmladším synem, pravý opak J.R. a přivede si na ranč Pamelou Barnesovou dceru Ewingova obchodního rivala. Prostřední syn Garrison Arthur (Gary) je považován za odpadlíka. Bydlí v Kalifornii aj so svou manželkou Valene. Nejmladší generaci zastupuje nezvedená vnučka Lucy, dcera Garyho.




Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
2
Další americká seriálová klasika. Vlastně je to legenda svým způsobem. Vždyť seriál si dlouhá léta vodil diváky jako slepé psy. To co se si dovolili udělat s postavou Bobbyho,aby se zavděčili publikum bylo silně na pováženou. Jinak to v záplavě všech těch telenovel bylo zajímavé zpestření.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
2
Neuvěřitelně populární, skoro až legendární seriál, o kterém si budou babky ještě hodně dlouho vyprávět.
avenis
avenis
11 015 bodů
7
Ach, Dallas... Stále voní senem, benzínem a dobou, kdy v devadesátkách byl zakoupen tehdy ještě Československou televizí. Jak jsme to tenkrát sledovali s nadšením! To bylo jiný kafe než Nemocnice na kraji města... Všeobecně zatracovaný Džejár, mirkodušínovský Bobby, nádherné načesané a vyoblékané herečky... ale hlavně ten příběh o nelítostném kapitalismu, který byl pro nás tak nový a zajímavý... No, dnes už o tom víme své. Ale Dallas zůstane v našich srdcích navždy. :)
Mimochodem odchod Bobbyho a jeho náhlé zjevení, kdy děj už pokročil do úplně jiného paralelního vesmíru, to už se fakt smál každý. To byl ale sen! :)

Dodatečné informace

Původní název:
Dallas (více)
  • USA Dallas
  • USA ダラス
  • USA 달라스
  • USA Dalas
  • USA Oil
  • USA The Linda Evans-Project
  • USA Далас
  • USA 朱門恩怨
Premiéra v ČR:
5. 6. 1992
Distributor:
Česká televize
Země původu:
USA
Knižní předloha:

Podobné