Návrat do budoucnosti

89%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Další povedená komedie v cestování časem. Příběh se povedl.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Tak jsem si doplnil filmové vzdělání a pustil si tuto klasiku. Můžu říci, že i po tolika letech to má všechno, co má kvalitní film mít. Dobrodružná jízda, která nenechá ani na chvíli vydechnout, plná skvělých zvratů a cestování časem je natolik vychytané, že se to nikdy nikomu nepovede stejně. Těším se na dvojku.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
vynikajúca zábava, ktorá vás neomrzí ani po niekoľko násobnom zhliadnutí. táto komédia je plná rôznych detailov, ktoré si uvedomíte až po tom čo ju uvidíte druhý, alebo tretí raz. fox je tu skvelý, ale lavou zadnou ho prekonáva lloyd. pri tomto filme sa budete baviť stále rovnako t.j. skvele!
p.a.douch
p.a.douch
8 400 bodů
9.5
Co k tomuto filmu napsat? Snad "povinnost pro fanoušky Sci-Fi/komedie"? Michael J. Fox a Christopher Lloyd jsou úžasná dvojka. Robert Zemeckis napsal perfektní scénář (spolu s Bobem Galem) a režie se mu taky moc povedla. Když poté divák shlédne celou trilogii a vidí jak všechno navazuje a zapadá do sebe - za sebe můžu jen říct GENIÁLNÍ.
  • Zemeckis, Gale, Fox, Lloyd, Wilson
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
10
Vyložená radost ze řemesla, krásně nasládlá nostalgií a láskou k dobám, kdy vám parta chlápků u benzinky vypucovala během tankování auto a v obchodech jste si mohli zadarmo (skoro:) zavolat. Návrat do budoucnosti je to nejlepší z americké produkce a pokud mi někdo bude tvrdit, že je komerce zlo a Hollywood místo bez nápadů, ať sklapne a dá si tuhle nádhernou filmovou hříčku. Tady je nápadů, že by to vystačilo na 3 filmy. Něco podobného může v hodnocení potopit opravdu jen idiot.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Nejlepší sci-fi s tématikou stroj času, cestování v čase, k tomu okořeněn komediálním elementem, což dělá z této série nezapomenutelný zážitek, navíc skvělí komediální herci Michael J. Fox, Christopher Lloyd, kteří svým postavám vdechli duši a ostatní herecké obsazení je také skvělé. Rozhodně jde o nezapomenutelnou zábavu, která postupem času jen zraje a rozhodně nejlepší spojení sci-fi a komedie. To vše doplňuje k úplné dokonalosti skvělá režie Zemeckise a skvělé hudby.
jirka26
6 288 bodů
9.5
Výtečná Zemeckisova trilogie.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Fajn komedie s jednoduchou pointou, kterou však dokázal opravdu zveličit a stát se tak kultovní komedií 80. let.
Floridsky
4 376 bodů
10
Další srdcová záležitost, ze kterého budu vždy unesen. Zemeckis udělal na tu dobu nadčasové dílo, které neodmyslitelně patří k popkulturním klenotům '80 let. Druhý díl mám také moc rád, ale trojka je trošicku slabší.
bidlobox
3 802 bodů
9.5
Klasická podívaná pro všechny milovníky sci-fi, respektivě rodinných sci-fi komedií.